Kóczián Péter

üzleti coach

Inspirálni, fejleszteni, segíteni szeretek.

Újságíróként és PR-osként is azt láttam, hogy rengeteg arra érdemes ember reked meg, mert nem kér vagy kap segítséget. Magyarországon az a macsó, aki mindent maga csinál. A széthajszoltság nagyobb érték, mint a tudatos vállalat-építés, a menő az, aki mindent a maga kezével csinál, s nem az, akinek akkor is működik a vállalkozása, amikor ő nincs jelen. Egy menő üzletember nem a saját erőfeszítéseinek együttese, hanem az a rendszer, amelyet létrehoz. Termel, szolgáltat, befektet – ez mindegy. Értéket teremt. Az forduljon hozzám, aki szeretné önmagát egy jól működő rendszer részeként felépíteni, s hisz abban, hogy egy külső és objektív, gyakorlati eredményeket előtérbe helyező coach, mint amilyen én vagyok, értéket termel a vállalkozásában.

Újságíróként őszinte és kemény interjúkat készítettem. Publicistaként éles elemezésekkel vétettem magam észre. Eredeti és sajátos megfigyeléseket tettem a jól ismert világ elemzése közben. Természetes módon vállaltam a magam véleményét, még akkor is, ha ez nem esett egybe az éppen uralkodó közhangulattal.

Négy dologra születtem. Kérdezni. Hallgatni. Elemezni. Coach-olni.

Fiatal korom óta a szervezetek és az emberek kapcsolata érdekel. Az, hogy mikor melyik formálja jobban a másikat. 26 éves korom óta coach-olok embereket: újságírásra, életvezetésre, üzleti céljaik megvalósítására. Erőteljes hatással vagyok a környezetemre. Adni szeretek és nem elvenni. Szeretek értéktöbbletet teremteni.

 

koczian@koczian.coach

+36203650072