Ismerj meg engem

Üzleti coach

Németh Endre vagyok. fiatal korom óta a fő hajtóerőm a maximális teljesítmény, eredmény elérésére való törekvés. Eleinte a tanulásban és a sportban, tanulmányaim befejezése után pedig elsősorban a munkában teljesítettem ki ezt a törekvésemet. Valószínűleg ennek is köszönhetően már nagyon fiatalon komoly nemzetközi cégeknél tölthetettem be felelős felső- vagy első számú vezetői pozíciókat. Rengeteg tapasztalatot szereztem a nemzetközi üzleti élet, kereskedelem , marketing , üzlet- és szervezetfejlesztés területén, elsősorban a gyógyszeripar területén működő cégeknél.

Ezeket a professzionális nemzetközi tapasztalatokat ötvözve közgazdász képzettséggel és maximalista alap-beállítottsággal fejlesztettem, építettem eredményesen működő cégeket, szervezeteket, maximalizálva azok hatékonyságát, teljesítményét, eredményességét.

Németh Endre

Németh Endre

Lépésváltás

Külső támogató lettem

Néhány éve szakítottam az alkalmazotti léttel és önálló, független tanácsadóként végzem korábbiakhoz sokban hasonlító tevékenységet. Kis és közepes gyógyszeripari cégeknek segítek. Külső szakértőként próbáljuk megtalálni a profi, hatékony, eredményes megoldásokat üzletük, cégük, eredményességük fejlesztésére korábbi tapasztalataim, ismereteim segítségével.

Az ActionCoach magyarországi csapatához nemrég csatlakoztam azzal a meggyőződéssel, hogy ezzel a lépéssel eddigi ismereteimet, tapasztalataimat, szemléletemet és módszereimet egy újfajta, egyedülálló, több évtizedes nemzetközi tapasztalatokon alapuló, profi rendszerbe szedett metodikával ötvözhetem, ami tovább növeli a maximális teljesítőképesség, eredményesség, hatékonyság elérésének esélyét, azaz munkám eredményét.

Üzleti coaching

Egy új szakma, egy új iparág

Egy workshop résztvevőjeként módom volt megtapasztalni, hogy az ActionCOACH-ok olyan elkötelezett, pozitív és sikeres emberek, akik arra törekszenek, hogy mindig kiegyensúlyozottak, összeszedettek és becsületesek legyenek. Mostanra ezek az emberek a társaim lettek, mivel számomra is elfogadható kultúrális értékekkel összhangban dolgoznak.

Tőlem sem áll távol, amit a coachok vallanak: “Mindig együttműködve versenyzünk azokkal, akik versenytársainknak tekintik magukat. Szórakoztatva támogatjuk ügyfeleinket és mindazokat, akikkel együtt dolgozunk. Ügyfeleinknek világszínvonalú marketing és üzletfejlesztési technikákat segítünk elsajátítani, eszköztárunkban vannak audio-, vizuális- és más technológiák is, valamint egyszerű munkafüzetek, workshopok és szemináriumok.”

Hitvallásunkról, filozófiánkról itt olvashatsz egy kicsit bővebben.

Kerülj velem kapcsolatba

Küldetés

Új szerepkörömben az „ötvözött” tudás- és ismeretanyagot, ill. több évtizedes versenypiaci tapasztalataimat szeretném minél több magyar kis-és középvállalat vezetőinek és tulajdonosainak szolgálatába állítani. Célom a hatékonyság és eredményesség növelése, az általam coach-olt cégek teljeskörű fejlesztése érdekében.

Hiszek benne, hogy a nemzetközi tudás hazánkban is értékké válhat. Nagy örömömre szolgál, hogy egy nagy nemzetközi csapat tagja lehetek, hiszen így több, mint ezer nagy üzleti tapasztalattal rendelkező kollégám támogatását is ügyfeleim szolgálatába tudom állítani. Erről a támogatásról is hallhatsz ide kattintva.