Schmidt András

üzleti coach

Végzettségem szerint okleveles közgazda, nemzetközi szakközgazdász vagyok. Szakmai életem legnagyobb részét a fuvarozási és szállítmányozási üzletágban töltöttem el. Voltam alkalmazott, de voltam résztulajdonos és voltam legfelső vezető magyar és nemzetközi nagyvállalatoknál is.
Mindenütt találkoztam egy térben és időben hasznos, haszontalan, valamint hibás vállalkozói gyakorlattal. Nem tapasztaltam sehol – még a saját vállalkozásaimban sem – tökéletes üzletvezetést. Valamilyen meghatározhatatlan, megfogalmazhatatlan hiányérzetem mindig is megvolt.

Ezen okból kifolyólag épp a rendszerszemléletével fogott meg az ActionCOACH, azaz, az üzleti megoldások rendszerszintű tárházával és az első osztályú mentoring módszertanával – amely talán a leggazdagabb jelenleg a világban. Az ActionCOACH mentorai nem a magasröptű magányos sasok kategóriája, hanem a földön járó dolgos csapattagok. A csapat a vállalkozóval együtt alkatrészenként rakja össze az új üzleti ismeret és gondolkodás stabil vázrendszerét, átprogramozza a vállalkozói felfogást, hogy a vállalkozó a cégét nyereségessé, és a saját szemszögéből pedig önjáróvá tehesse.

info@gree-gree.hu

+36 20 9249 112

http://gree-gree.hu