Schmidtné dr. Németh Mária

üzleti coach

Munkám során mindig az vezérelt, hogy segítségemmel adekvát és kölcsönösen előnyös döntéseket hozhassunk mindenki legnagyobb megelégedésére. Ez spontán működött, kizárólag a korábban megszerzett tudásomra és tapasztalataimra, továbbá az ösztönös megérzéseimre támaszkodhattam.

Az üzleti életben gyakran találkoztam olyan briliáns termékekkel, amelyek nyereséges hasznosításában rejlő lehetőség kiaknázatlan maradt, mert a vállalkozó nem rendelkezett a megfelelő szintű üzleti tudással. Sokszor láttam azt is, hogy a vállalkozó képtelen kitörni cége működtetésének mindennapos szorongással járó, sok esetben túlterheltséget okozó feladatainak rabságából, abból a bizonyos mókuskerékből, amely felemészti minden energiáját, végső soron pedig az életét.

Számomra az ActionCOACH nyújt hiteles támogatást az ilyen helyzetek feloldásához, amely tudatos szintre emeli a segítségnyújtási képességet. Az ActionCOACH nemzetközi csapata és tudásbázisa tett képessé arra, hogy felelősségteljesen támogathassam mindazokat a céljaik eléréséhez vezető úton, akik nyitottak a tanulásra és a fejlődésre.

info@gree-gree.hu

+36 20 9256 116

http://gree-gree.hu