Szilágyi László

Mester Licenc tulajdonos, üzleti coach

Az ActionCOACH nemzetközi franchise magyarországi Mester Licenc tulajdonosaként fő feladatom a franchise hazai fejlesztése, mind az ügyfeleink, mind pedig a hozzánk csatlakozó üzleti coach partnereink tekintetében. Azt hiszem találkozásom az ActionCOACH-csal egy magától értetődő karrier folytatás… Nagyvállalati felsővezetőből “nyergeltem át” a vállalkozói létformába és ki merem jelenteni, hogy ez egy nagyon szerencsés kombináció: korábbi tapasztalataimat nagyszerűen tudom alkalmazni mind a saját vállalkozásom fejlesztésében, mind pedig ügyfeleim támogatásában.

Éppen csak megszerzett közgazdasági végzettséggel cseppentem bele a rendszerváltás éveibe. Frissen privatizált (nagy)vállalatok alkalmazottjaként testközelből volt szerencsém végignézni a magyarországi kereskedelem és ipar átalakulását, a mai piaci környezet sajátosságainak kérdéseire a válaszokat sokszor még mindig az akkor szerzett tapasztalatokból merítve találom meg.

Alig 26 évesen már egy akkor még közepes méretű élelmiszeripari termelő vállalat kereskedelmi igazgatói székében ülve kezdődött igazi építői karrierem: üzletet, piacot, csapatot, de valójában rendszert fejlesztve
érhettem el jelentős sikereket és ez az FMCG körbe tartozó további állomásaimra is jellemző volt különböző felsővezetői pozíciókban.

 

A közel 25 év alatt felhalmozott üzletfejlesztési és vezetési tapasztalatokat üzleti coach-ként igyekszem kamatoztatni, mivel úgy gondolom, hogy a tudás átadás és az ebből fakadó üzleti siker élményét így találhatom meg leginkább. Ezért csatlakoztam a világ vezető üzleti coach szervezetéhez, az Action Coach-hoz és így ügyfeleim számára egy hatalmas nemzetközi tudásbázis eszköztárát a saját ismereteimmel ötvözve tudom kínálni.

Meg vagyok győződve arról, hogy a mondás, mely szerint “a befektetett munka mindig megtérül”, csak kis kiegészítéssel igaz. A befektetett átgondolt és tudatos munka térül csak meg, minden más esetben a nagy munkában elfáradt ember csak csodálkozik: hova lett az ígért eredmény??? Az üzleti életben, a vállalkozások esetében ez különösen igaz, ráadásul a rosszul befektetett energia nem csak eredményt nem hoz, hanem egyenesen károkat is okozhat.

Üzleti hitvallásom a rendszerbe foglalt, tudatos működésen alapul, így nem esik nehezemre teljes mellszélességgel képviselni az ActionCOACH módszertani megközelítését, mely azzal teremti meg a vállalkozások stabil működésének hátterét, hogy a folyamatokat, felelősségi köröket, összességében a teljes működést egy konzisztens szisztéma szerint segít újraszervezni.

Személyemben megbízóként egy olyan üzleti támogató partnert kapsz, aki végigkísér a jövedelmező és önjáró vállalkozás kialakításának útján és az együttműködés eredményére garanciát is ad Neked.

Ha pedig úgy kerültél ide, hogy új kihívásokat keresve a Magad számára Te is üzleti coach szeretnél lenni, biztos lehetsz benne, hogy személyes tapasztalataimmal is tudlak segíteni abban, hogy megtaláld a számításaidat nálunk.

laszloszilagyi@actioncoach.com

+36 30 9484541

www.forwardprogress.hu