Ismerkedj meg velünk!

Üzleti coach csapatunk tagjai az üzleti élet különböző területein szereztek tapasztalatokat. Tudásukat az ActionCOACH sokat bizonyított módszertanával ötvözve állítják ügyfeleink szolgálatába

Felkészültünk

Azon kevesek közé tartozunk, akik az ActionCOACH nemzetközi standard szerinti képzési programjában szereztük meg a képesítésünket. Rendelkezünk azzal a tudással és háttérrel, amely az elmúlt évtizedekben vállalkozások tízezreit tette sikeressé a világ több mint 70 országában.

Ez a folyamatosan bővülő naprakész tudástár az alapja annak, hogy korszerű és sokféle üzletre alkalmazható megoldásokkal segítsük ügyfeleinket a gyarapodásban.

Szilágyi László

Mester Licenc tulajdonos

üzleti coach

 

Nagyon fontos, hogy még emlékezz arra, miért indítottad el annak idején a vállalkozásodat… Sikerült már ezt elérned úgy, hogy közben örülsz a munkádnak és jut időd élvezni az eredményét is? Ha esetleg még nem, akkor érdemes beszélgetnünk egyet, találjuk meg közösen a megoldást!

Mester Licenc tulajdonosként olyan társakat keresek csapatunkba, akik hozzánk hasonlóan nyitottan gondolkoznak, szeretnek és tudnak is dolgozni a céljaik elérése érdekében. A vállalkozások tulajdonosai egyre inkább készek külső segítséget is igénybe venni a kihívásaik leküzdéséhez, mind többen és többen fordulnak hozzánk. Jelentkezz Te is, ha részese akarsz lenni alkotó sikereinknek!

dr. Eszik Zoltán

üzleti coach

Szerepem szerint, de belső elkötelezettségből is az a cél vezet, hogy olyan vállalkozóknak, cégtulajdonosoknak, vezetőknek segítsek, mint Te, hogy kevesebb időt tölts üzletedben, s fordítsd inkább az idődet annak fejlesztésére, hogy az tényleg jövedelmezővé váljon, s visszaadja az örömöt a vállalkozásodban és a személyes életedben egyaránt.
Kisvállalkozóként magam is tudom, mit jelent küzdeni a túlélésért, tartani magamat kitűzött céljaimhoz, ragaszkodni hosszú távú ideáimhoz.

Posta Tibor

üzleti coach

Közel 30 évnyi KKV cégvezetői tapasztalat azt mondatja velem: “kevés dolgot tudsz azonnal megváltoztatni, de egyet bármikor: a hozzáállásodat”. Imádják az ügyfeleim, hogy hihetetlenül eredményorientált vagyok, és ezt beviszem a közös munkánkba is. Nem sokat agyalgatunk, inkább azonnal keressük a megoldásokat a céges kihívásokra.

Schmidtné dr. Németh Mária

üzleti coach

Fél siker és nagy eredmény, ha ismered az üzleti környezeted, a partnereidet és az alkalmazottaidat. De még nagyobb kincs, ha sikerül megismerned saját magadat, megfogalmazni vágyaidat, víziódat, missziódat – ugyanis ezek az első lépéseid ahhoz, hogy cégedet emelkedő pályára tudd állítani. Szükséged van egy jó csapatra, pénzügyi és marketing támogatásra, helyes kommunikációs eljárásokra, és… mindenre, amit egy nemzetközi nagyvállalat magától értetődően odatesz egy vezető támogatásaként. Mindezt rád és a cégedre szabva tudjuk nyújtani neked – garanciával!

Schmidt András

üzleti coach

A kis és középvállalatok tulajdonosainak egy része arra panaszkodik, hogy a jó és a rossz üzleti döntéseik kioltják egymást, így komoly erőfeszítéseket kell tenniük az üzlet szinten tartása érdekében. A náluk sikeresebbek pedig arra, hogy saját cégük rabszolgái lettek. …Ha már vállalkozunk, akkor csináljuk azt sikerrel és jókedvvel, legyünk büszkék arra, amit létrehoztunk és váljunk szuverén cégtulajdonosokká. Egy állandó mentor-coach az ActionCOACH-tól…befektetési megtérülési garanciával… – ez valódi segítség