Tudod, hogy mit nem tudsz?

Orvoshoz két fő esetben megy az ember. Vagy már van konkrét panasza, vagy pedig szeretné megelőzni, hogy legyen. Ez a mi konzultációnk esetében is pontosan így van. 😊 Ügyfeleink vagy akkor jönnek hozzánk, amikor tapasztalják, hogy nem mennek jól a dolgok a vállalkozásukban, de egyedül már nem tudnak javítani a helyzeten, vagy ha érzik, hogy a saját eszköztáruk nem biztos, hogy elegendő a várható kihívásokkal szemben.

Bármelyik ok is vezet Téged hozzánk, a beszélgetés menete ugyanazt a tudatos vonalat követi. Egy jó orvos is azzal kezdi, hogy kikérdezi a pácienst a saját állapotáról, körülményeiről és nincs ez másképpen a mi esetünkben sem.

A konzultáció elsődleges célja a helyzetfeltárás. És mivel az egy órás időkeret nem túl sok, egyetlen percet sem hagyunk haszontalanul elveszni belőle.

 

Bevezetés – 10 perc

 

Bemelegítésként vállalkozásod tevékenységéről, piacodról, versenytársaidról és vásárlóidról beszélgetünk.

Regisztrációd után egy adatlapot kapsz tőlünk ezekre vonatkozó kérdésekkel, illetve egy titoktartási nyilatkozatot, amely biztosítja számodra diszkréciónkat, függetlenül a folytatástól. Ha azt szeretnéd, hogy igazán hatékony legyen a beszélgetésünk, a válaszokat érdemes már a találkozásunk előtt elküldened, hiszen így üzleti coach kollégánk fel tud készülni a találkozóra.

Működés és kihívások – 30 perc

 

A találkozó nagyjából felét a céged működését feltáró kérdések megvitatása teszi ki.

De nehogy valamilyen „vallatásra” számíts! Közel három évtizedes működésünk során sikerrel alkalmazott módszertanunk alapján azokra a területekre fókuszálunk, amelyek milyensége határozza meg egy vállalkozás működőképességét, eredményességét és egyben fejlődési lehetőségeit. Ezzel már azonnali hasznot is hoz Neked a konzultáció, hiszen a kérdések alapján egyfajta cselekvési vázlatot mindenképpen magaddal viszel. Tapasztalataink szerint ez a találkozó olyan felismeréseket hoz számodra, melyek önmagukban is lendületet adhatnak vállalkozásod további fejlesztéséhez.

A beszélgetés ezen szakaszában azzal foglalkozunk, hogy a vállalkozásod működéséhez szükséges rendszerek mennyire vannak kiépítve a tervezés, a pénzügyek, az időgazdálkodás és a rendelkezésre állás/teljesítés tekintetében. Ezalatt tekintjük át a jövedelmezőséged alakulását befolyásoló tényezőket is, különös tekintettel arra, hogy ezekhez milyen egyedi előnyök szolgálnak alapul.

 

Fejlődési lehetőségek – 20 perc

 

A konzultáció befejező részében összegezzük azokat a lehetőségeket, amelyek a feltárt helyzetből való további lépéseket jelentik. A bevezetőben használt orvosi példánál maradva végigvesszük, hogy mit lehet tenni annak érdekében, hogy a vállalkozásod gyógyulásnak induljon (ha már tünetek miatt jöttél) vagy megőrizze addigi egészségét.

Ez persze nem jelenti – nem is jelentheti – azt, hogy egy csapásra minden jóra fordul. Ennek a beszélgetésnek a keretében mi arra vállalkozunk, hogy segítünk Neked meghatározni az utat, ami azoknak a céloknak az eléréséhez vezet, amelyekért a vállalkozásodat létrehoztad.

 

Összegezve tehát van 3 nagyon fontos ok,

amiért érdemes az egyórás ingyenes – online vagy választásod szerint személyes – konzultációra eljönnöd:

  1. Egy külső, objektív szemüvegen keresztül nézhetsz rá a saját vállalkozásodra és ebből új felismeréseket szerezhetsz
  2. A kérdések segítségével feltárt területeken keresztül egyben látni fogod, mivel és hogyan érdemes foglalkoznod, hogy elérd a céljaidat. A beszélgetés alapján egy cselekvési tervet is ki tudsz alakítani.
  3. Tudni fogod, hogy mit nem tudsz – másképp fogalmazva fejlődési irányokat kapsz a beszélgetés alapján.

Lezárásként végezz el egy kis kockázat elemzést:

mit veszíthetsz, ha regisztrálsz és eljössz hozzánk és mit, ha nem?

Ingyenes konzultáció

🎯 Mi az elmélet helyett a gyakorlatban hiszünk, győződj meg erről saját magad!

Használd ki ezt a kivételes lehetőséget! 

Jelentkezz be egy ingyenes konzultációra!

Kattints a fenti képre vagy IDE!

Ha tetszett ez a bejegyzésünk, 

keress további olvasnivalókat a BLOG-ok között, hallgass minket PODCAST csatornánkon és

kövess minket kedvenc közösségi média felületeiden, hogy ne maradj le semmilyen újdonságról!