INGYENES

VÁLLALKOZÁSFEJLESZTÉSI KONZULTÁCIÓ

A mai változó világban:

♦ tárjuk fel céged valódi helyzetét!

.

♦ határozzuk meg közösen az új irányaid!

 

 

Érdekel a lehetőség!

Mi fog először történni?

Kollégánk fog Nálad telefonon jelentkezni, rövid előzetes egyeztetés és a kb. 60  perces  konzultációhoz való időpont pontosítása végett.

 

HOGY NÉZ ki a konzultáció?

 

Formája

Online (zoom) vagy választásod szerint személyes egyeztetés.

 

Bevezetés – 10 perc

Bemelegítésként vállalkozásod tevékenységéről, piacodról, versenytársaidról és vásárlóidról beszélgetünk.

Regisztrációd után egy adatlapot kapsz tőlünk ezekre vonatkozó kérdésekkel, illetve egy titoktartási nyilatkozatot, amely biztosítja számodra diszkréciónkat, függetlenül a folytatástól.

Működés és kihívások – 30 perc

A találkozó nagyjából felét a céged működését feltáró kérdések megvitatása teszi ki. De nehogy valamilyen „vallatásra” számíts!

A beszélgetés ezen szakaszában azzal foglalkozunk, hogy a vállalkozásod működéséhez szükséges rendszerek mennyire vannak kiépítve a tervezés, a pénzügyek, az időgazdálkodás és a rendelkezésre állás/teljesítés tekintetében. Ezalatt tekintjük át a jövedelmezőséged alakulását befolyásoló tényezőket is, különös tekintettel arra, hogy ezekhez milyen egyedi előnyök szolgálnak alapul.

Fejlődési lehetőségek – 20 perc

A konzultáció befejező részében összegezzük azokat a lehetőségeket, amelyek a feltárt helyzetből való további lépéseket jelentik.

Ez persze nem jelenti – nem is jelentheti – azt, hogy egy csapásra minden jóra fordul. Ennek a beszélgetésnek a keretében mi arra vállalkozunk, hogy segítünk Neked meghatározni az utat, ami azoknak a céloknak az eléréséhez vezet, amelyekért a vállalkozásodat létrehoztad.

Ezzel már azonnali hasznot is hoz Neked a konzultáció, hiszen a kérdések alapján egyfajta cselekvési vázlatot mindenképpen magaddal viszel.

Ha bővebben is érddekel a folyamat olvasd el az ezzel kapcsolatos BLOG cikkünket

 

Inkább telefonon keresnél minket?

 

Hívj minket munkaidőben a +36 70 785  5900 -es számon! Ha netán elsőre nem sikerülne, ígérjük, biztosan visszahívunk!