P039
Az ActionCOACH Magyarország podcastjában a beszélgető partnerek – Eszik Zoltán és Szilágyi László – ezúttal 11 okot gyűjtöttek össze amiért cégvezetőként érdemes egy üzleti coach támogatását igénybe venni a tulajdonosi elképzelések valóra váltásához. 

Miért eredményesebbek az üzleti coach-csal dolgozó cégvezetők?

 1.  A coach-csal való heti rendszerességű találkozók révén megfontoltabban, struktúráltabban tudnak – különböző időtávokra – tervezni.
 2. A külső hatásokra, feltételrendszerre való tudatos reagálás révén felkészültebben gyorsabb beavatkozásra képesek.
 3. Együttműködésük révén tisztában vannak azzal, mivel tudják megelőzni a versenytársaikat.
 4. Közös munka része egy garanciarendszer létrehozása, amely alapján pontosan tudják miért hűségesek a cégükhöz a vásárlóik.
 5. Azzal, hogy a profittermelés 5 beavatkozási pontján tartják a fókuszukat, megtapasztalhatják, milyen előnyei vannak a tudatos, terveken alapuló, mérési pontokkal rendelkező profitszerzésnek, növelésnek.
 6. Nem marad el az értékesítés marketinges megalapozása sem.
 7. Átláthatóvá válnak a gazdasági, pénzügyi folyamatok.
 8. Eddig soha nem tapasztalt módon kézben tartják a cégeiket.
 9. Szabályozott, átlátható szervezet jön létre, vezetőként nem kell rettegniük, hogy az alkalmazottaik „kiviszik alóluk a céget”, a klienseket. Nem alakulnak ki veszélyes „tudásmonopóliumok” a vállalkozásban.
 10. A személyes teljesítmény-elvárások és sikermutatók kidolgozásával és bevezetésével – (mindig többet, mindig kevesebbel) – szövetségeseikké válnak a kollégáik, ők is érzékelik a „játék” tétjét.
 11. A feladatok delegálása révén csak azzal fognak foglalkozni, amit más nem tud megcsinálni. Több a szabadidejük, és a továbbiakban a cégükön dolgoznak és nem a cégükben.

+ 1 előny: A biztonságos működésű, önjáróvá váló cég = út a passzív jövedelemhez.

Bővebben a podcastban!

Különleges ajánlat

HA most, még az idei, 2021-es évben rendeled meg a 13 hónapos vállalkozásfejlesztési programunkat 20% kedvezményt adunk a szerződéses díjunkból! Ezzel több mint 1 millió FT-ot is megtakaríthatsz cégednek!

Ne felejtsd, ez a programunk megtérülési garanciával biztosított!

Azaz garantáljuk, hogy a nekünk kifizetett díj a vállalkozás következő évi üzleti eredményeiben megtérül! Ennek részleteiért kattints a garancia bannerre! 

Garancia

Érdekel? Kattints a képre, lépj velünk kapcsolatba és ismerd meg a részleket!

6Lépés

 🔔Ha tetszett a adás, visszavárunk a jövő héten is! Addig is nézz körül a Podcast oldalon és olvass bele írásainkba a Blog oldalon

BLOG
Podcast