P043 - Tervezhető jövedelmezőség

Képzelj magad elé egy igazán jó születésnapi bulit, egy valóban hangulatos családi ebédet egy klassz vendéglőben… Látod magad előtt, mit fogtok inni étvágygerjesztőnek? Mi lesz az előétel? Milyen levest fogsz választani? Vagy főételt? Van elképzelés a fejedben a desszerttel kapcsolatban? S a kávé? Ahogy Te szereted!

A jövedelmezőség tervezése egy vállalatban akár ahhoz is hasonlít(hatna), ahogy fejben felkészülünk a várható örömök befogadására. Korábbi tervezéssel kapcsolatos adásainkban, blogjainkban csupa fontos, a céges működés stratégiai területeire irányuló megoldást, ötletet osztottunk meg vállalkozó, cégtulajdonos hallgatóinkkal, olvasóinkkal.

Az aktuális Podcastunk e sorozat zárásaként a piaci lét értelmét, a sikeres kereskedelmi tevékenységet veszi terítékre. A bevétel növelése és a jövedelmezőség fokozása a cég sikeres működésének legjobb a legjobb bizonyítékai.

Eszik Zoltán és Szilágyi László növekedés-specialisták lépésről lépésre sorra veszik az üzleti siker receptjének legfontosabb „hozzávalóit”:

👉 a leadek számának növelésétől

👉 a konverzió hatékonyságának,

👉 a vásárlási frekvencia fokozásán keresztül

👉a kosárérték növeléséig.

Bővebben a podcastban!

Az ActionCOACH Magyarország nem csak beszél a tervezésről,

hanem arra van kitalálva, hogy minden segítséget megadjon vállalkozó ügyfeleinek, jövendőbeli partnereinek.

 

📈Ott tart a vállalkozásod, ahol szeretnéd? Gyere el az ingyenes  Vállalkozásfejlesztés 6 LÉPÉS-ben webináriumra és feltárulnak előtted a fejlődéshez vezető útvonalak! Győződj meg magad megoldásaink hatékonyságáról!

 

🎯 Ha pedig igazán profi módon szeretnéd megtervezni az idei évet, gyere el a következő Cégépítő Napra! 🎁Különleges kedvezményként, mint a podcast hallgatója most 25%-os kedvezménnyel regisztrálhatsz a Cégépítő Napra, csak használd a regisztrációnál a CN2022 kuponkódot!

 

🔔 Ha tetszett az adás, iratkozz fel a csatornánkra!

BLOG
Podcast