P038 Podcast

Az ActionCOACH Magyarország podcastjában a beszélgető partnerek – Eszik Zoltán és Szilágyi László – ezúttal az üzleti siker megalapozásában szerepet játszó legfontosabb jellemzőket veszik sorra. Melyek ezek? 

A sikeres üzletemberek 8 legfontosabb jellemzője:

🔹 Kristálytiszta jövőképpel rendelkeznek

🔹 Írott stratégiai tervük van

🔹 Vannak rövidebb távokra szóló célkitűzéseik

🔹 Folyamatosan képzik önmagukat

🔹 Küzdenek a fogyasztói elégedettségért

🔹 Biztos kezű marketingesek

🔹 Sasszemek a munkában

🔹 Soha nem adják fel!

Mindegyik jellemző részletes elemezése mellett arról is szó esik, hogy mit jelenthet egy képzett üzleti coach támogatása ezek kapcsán.

Egyetlen vállalkozó élete sem könnyű. Mindig több és több teendő adódik. Nem szabad föladni, az üzlet csupa lehetőség, dolgozni kell a megfogalmazott célokért! 

Ez a nyolc gondolat arra  is való, hogy megerősítse a hited abban, hogy igen, jó úton jársz! El fogod érni a sikert, amire vágysz! Ha mégis úgy érzed, hogy egyedül egy kicsit nehezebben megy, akkor ne habozz igénybe venni külső támogatást!

Egy coach szemével ugyanis nem csak a fát láthatod, de mögötte a teljes erdőt! Az ActionCOACH igénybe vétele esélyt kínál az üzleti és a személyes életed átvilágítására a fejlődés szolgálatába állítható erőforrások feltárása érdekében.

Bővebben a podcastban!

Felhívjuk a figyelmedet a podcastben említett aktuális programunkra, a 2021. december 8-i 2022-es Tervező Workshopra.

Ha a jövőbeni eredményeid és közted számos akadály tornyosul… hárítsd el ezeket velünk!

Nem excel tábla, hanem ÚTVONALTERV kell! 

Kattints IDE vagy a bannerre a részletekért!

Tervező workshop

Különleges ajánlat

HA most, még az idei, 2021-es évben rendeled meg a 13 hónapos vállalkozásfejlesztési programunkat 20% kedvezményt adunk a szerződéses díjunkból! Ezzel több mint 1 millió FT-ot is megtakaríthatsz cégednek!

Ne felejtsd, ez a programunk megtérülési garanciával biztosított!

Azaz garantáljuk, hogy a nekünk kifizetett díj a vállalkozás következő évi üzleti eredményeiben megtérül! Ennek részleteiért kattints a garancia bannerre! 

Garancia

Érdekel? Kattints a képre, lépj velünk kapcsolatba és ismerd meg a részleket!

6Lépés

 🔔Ha tetszett a adás, visszavárunk a jövő héten is! Addig is nézz körül a Podcast oldalon és olvass bele írásainkba a Blog oldalon

BLOG
Podcast