(Több) 100 egyszerű LÉPÉS A PROFITÉRT

Profit E-BOOK

Elégedett vagy vállalkozásod nyereségével?

Abban az esetben ha igennel válaszoltál erre kérdésre, van egy második fontos megválaszolandó kérdés is:

Vállalkozásod helyzete alapján biztosítottnak látod, hogy ez az elégedettség fog szólni belőled jövőre,illetve három vagy akár öt év múlva is?

A folyamatosan változó versenyhelyzet, a minket körülvevő élet alakulása alkalmazkodást, fejlődést igényel. Annak érdekében, hogy a céged eredményességével folyamatosan elégedett lehess, (még a legjobb helyzetben lévő cégek esetében is) szükség van a jövedelmezőség komplex értelmezésére és új megoldásokra.

Csakis ilyeneket találhatsz ebben az E-bookban!

Mégpedig több 100-at!

Kattints, töltsd le és próbáld ki a lépéseket!

Egy vélemény az E-bookról 

E-book Ajánló - Bagdi Tibor kicsi

„Az egész anyag nagyon tartalmas, sok érdekes megközelítéssel találkoztam benne. Leginkább azért ajánlom minden vállalkozó társamnak, mert elgondolkodtat: a szöveg olvasása közben sokszor vettem észre magamon, hogy már nem a sorokat olvasom, hanem azon gondolkodom, hogy az adott téma éppen hogyan néz ki az én cégemben és mit tehetek a fejlődés érdekében azon a területen.

Más szavakkal mondhatom azt, hogy teljesen bevonzott, sokkal inkább tartom egy gondolkodásra és aztán cselekvésre ösztönző anyagnak, mint egy hagyományos könyvnek, ami „csak” ismereteket gyűjt össze és ad közre.

Feltételezem, hogy az eszköztár sokszínűsége miatt mindenki mást fog szeretni benne, de hogy bármely vállalkozónak hasznos lesz forgatnia, abban egészen biztos vagyok.”