Restart Index felmérés

Támaszkodj biztos alapokra

Környezetünk jelentősen megváltozott, ezt biztosan Te is érzed vállalkozásod működésében. Más a piac, másképp viselkednek a fogyasztók és az üzletfeleid is. A bezárkózás után mindenki keresi az új irányt, de mire tudsz támaszkodni?

A piaci változásokat még csak érezzük, kevés felmérés vagy egyéb megbízható adat áll rendelkezésre, ráadásul a gazdasági visszaesés még távol van a mélypontjától.

Mennyire túlélőképes a saját vállalkozásod? Milyen egyedi előnyökkel rendelkezel a megváltozott piacokon? Ha vannak ilyenek, akkor hogyan használod ki a nagyobb értékesítés érdekében? Hatékonyan működik a vevőszerző rendszered? Mennyire sikerül kihasználnod a megnövekedett jelentőségű online értékesítési csatorna adta lehetőségeket?

Még bőven lehetne folytatni a kérdések sorozatát, amelyek közül nagyon sokat biztosan Te is feltettél már Magadnak. De hol vannak a válaszok?

Válság túlélőképességre hangolt üzleti MRI eszközünk, a Sikerindex Restart pont ezeket a válaszokat képes megadni Neked. Üzleti coach kollégánk vezetésével – egy jellemzően 2-3 órás beszélgetés során – feltérképezésre kerül a teljes vállalkozásod. Hogyan működik, melyek a legfontosabb erősségei, miben van versenyelőnye a piacon működő vetélytársakhoz képest és melyek a fejlesztendő területei. Az elkészült “diagnózis” olyan objektív képet nyújt a számodra, melyre biztonsággal alapozhatod újragondolt stratégiádat.

Piacképesség

Verseny környezetben alapvető kérdés, hogy a vállalkozás hogyan tud megfelelni a külső kihívásoknak.

Hatékonyság

Az erőforrások hatékony felhasználása előnyt jelent a versenytársakkal szemben.

 

Stratégiai előny

A tudatos tervezésen alapuló átgondolt működés nagyban hozzájárul a fenntartható sikerességhez.

Csapatmunka

Hangzatos állítás, hogy enélkül nem lehet, de valóban jelen van-e a vállalkozásban?

Szakmaiság

A magas szintű szakmai tudás ma már nem előny, hanem alapvető feltétel.

Vezetés és management

‘One man show’ vagy valódi vezetés? 

A beszélgetésnek a kézzelfogható megállapítások mellett általában van egy rendkívül fontos járulékos hozadéka is:  cégvezetőként üzleti coach kollégánk feltáró kérdéseinek köszönhetően olyan új szempontok szerint vizsgálhatod a saját üzletedeket, amelyek korábban nem merültek fel. Új gondolatok, felismerések öltenek alakot, ezek a megváltozott helyzetben elengedhetetlenek vállalkozásod fejlesztéséhez.

Az ábrán is látható tíz terület átvilágításával kaphatsz képet arról, hogy mire lehet támaszkodni az új stratégia kialakításakor és mely területek jelenthetnek nagyobb kockázatot vállalkozásod működésében.

Rendeld meg még ma felmérésünket, MOST mindössze

15.000 Ft + ÁFA áron


Hogyan tudsz jelentkezni?

1.   Töltsd ki a baloldali űrlapot!

2.   Elküldünk Neked egy díjbekérőt.

3.   Utald át az összeget 3 napon belül!

4.   Az átutalás beérkezését követően 24 órán belül megkeresünk időpont egyeztetés miatt.

5.   Írásban visszaigazoljuk a választott időpontot.

6.  Elkezdheted számolni a perceket a találkozóig. Mi is így teszünk 🙂