Szolgáltatásainkat a Te igényeidre szabva alakítottuk ki és közben egyetlen szempont vezérelt, a vállalkozásod sikere, melynek az ActionCOACH megközelítése szerint az igazi fokmérője, hogy mennyire önjáró vállalkozás a Tied. Ezek között megtalálhatod az ActionCOACH nemzetközileg kifejlesztett teljes repertoárját, amelyek egytől-egyig a Te fejlődésedet hivatottak támogatni. Nézd végig és válaszd ki, hogyan segíthetünk Téged álmaid megvalósításában! Ha megtaláltad a Neked leginkább tetsző megoldást vagy csak kérdéseid vannak, keress bátran bennünket!

Mentoring program

Fő szolgáltatásunk a „Mentoring program”, amelynek során üzletfejlesztési coach-ként 13 hónapon át dolgozunk együtt a megbízó cégtulajdonossal, egy erős, intenzív személyes kapcsolat keretében. Ezt a szolgáltatást Neked találták ki, ha többet szeretnél elérni, vagy azt érzed, hogy egyedül nehezen birkózol meg a céged előtt álló kihívásokkal. Ne gondolkozz azon, hogy megéri-e a befektetés, hiszen az egyedülálló ActionCOACH befektetési garancia révén ezt a gondot már le is vettük a válladról. Ez a fajta egyénre szabott üzleti mentorálás itthon ma még úttörő megoldásnak számít, de legyél az elsők között, akik e program segítségével valós előnyhöz jutnak versenytársaikkal szemben!

Csoportos coaching

Időben rövidebb, másféle tapasztalatokat és élményeket hoz “Csoportos coaching” programunk. Részvételeddel Hozzád hasonló cégvezetők társaságában fedezhetitek fel az eredményességet befolyásoló legfontosabb tényezőket. Olyan gyakorlati megközelítéseket alkalmazunk, melyeket már a találkozókat követő napon alkalmazni tudsz saját vállalkozásodban és közvetlenül mérheted majd a hatásukat is. Eközben megismered más cégvezetők tapasztalatait, gyakorlatát is, ezzel is gazdagítva ismereteidet.

360 fokos FELMÉRÉS

Minden cégvezető gondolatai között szerepelnek a “Mi lenne, ha…” kezdetű mondatok. Sokszor a jó ötletek is azért halnak el, mert tulajdonosuk nem biztos abban, hogy megvalósításukkal valóban jó irányba viszi a vállalkozását. Egy diagnosztikus beszélgetés keretében, amit „Sikerindex felmérés”-nek nevezünk, fel tudjuk mérni Neked, milyen lehetőségek rejlenek az üzletedben, merre, hogyan tudod tovább fejleszteni a vállalkozásodat. Garantáljuk, hogy a „külső szem” megközelítéssel maximálisan objektív állapot felmérést kapsz majd, amelynek megállapításaira nyugodtan alapozhatod majd soron következő üzleti döntéseidet.

Üzleti szimuláció

Ha csak bele szeretnél kóstolni az üzleti coaching világába és megtapasztalni, hogy döntéseidnek milyen közvetlen hatásai vannak vállalkozásod eredményességére, jelentkezz üzleti szimulációs játékunkra. Éld át a játék izgalmát, garantáljuk, hogy a kellemes élmények mellett egészen új üzleti felismerésekkel gazdagodva fogsz távozni.

Generációváltás management

A szerencsésebbeknek megadatott, hogy a családon belül van alkalmas utód. A kérdés csak az, hogy a szakmájában kiváló, de általában management ismereteket csak esetlegesen felszedő idősödő tulajdonos képes-e átadni mindazt az utód számára, ami a vállalkozás sikerének záloga, vagyis a szakmai fogásokat, az ügyfélkapcsolatokat, a nem ritkán 20-30 éve együtt dolgozó kollégák részéről megnyilvánuló tiszteletet, elfogadást? Vajon képes-e valaki önerőből kiadni, átadni magából mindent, amit a kezdetektől fogva magában tartott?