MÉRD FEL A CÉGED!

 

 

 

 

 

 

Van, hogy ott van előtted, de nem látod…

 

Van, amikor látod, de nem tudod, hogyan használd…

 

 

Érdekel a felmérés!

Te is állandóan kísérletezel és keresed az új megoldásokat a fejlődéshez?

Akkor a T-10 felmérést egyenesen neked találtuk ki!

Az eredmények birtokában magabiztosan indulhatsz új irányokba, mert látni fogod, hogy vállalkozásod melyik területén kell előre lépned és azt is, hogy milyen alapokra támaszkodhatsz.

Nem csak belső érzésből, hanem objektív mérőszámok alapján hozhatsz fontos döntéseket, így a sikerhez vezető út már nem egy bizonytalan ingovány, hanem egy szilárd, egyenes pálya.

Mi az a T-10 felmérés?

Az ActionCOACH által kifejlesztett mérőrendszer. Egyedülálló megoldás arra, hogy objektív képet láss a saját vállalkozásodról.

Segítségével a vállalkozásod 10 területét mérjük fel összesen 120 kérdéssel. A kérdések 4 fókuszpontból világítják meg az egyes területeket és az eredmények részletes képet adnak a cégedről. Segítségével nem csak azt láthatod, hogy általánosan mely területeken szükséges további előrelépést elérni, hanem mélyebb információt kapsz arról, hogy mely részét szükséges fejleszteni a kívánt eredmény eléréséhez.

Adatok

Mérés és értékelés. Amit nem lehet számokkal leírni, az talán nem is létezik… Az objektivitás alapja, hogy a vállalkozásod minden területén rendelkezz megbízható adatokkal, amelyekkel értelmezheted a legkisebb elmozdulást is.

Rendszer

Rendszerek és technológia. Azt vizsgáljuk, hogy mennyire vannak kidolgozva és értékelve a céged folyamatai. A hatékonyság növelése egy soha véget nem érő folyamat, láthatóvá válik, hogy az egyes területeken mennyi tartalék van még ebben.

Teljesítés

Teljesítés és elérhetőség. Hiába jó a termék vagy szolgáltatás, amit kínálsz, ha potenciális vevőid nem, vagy csak nehezen tudnak hozzájutni… Minden, ami segíti,, hogy vevőid elérjenek, az mérhető. És mérjük is!

Humán erőforrás

Emberek és képzés. A rendszerek és folyamatok önmagukban mit sem érnek, hiszen emberek üzemeltetik őket. A csapatod lojalitása, felkészültsége és minősége mind kulcsfontosságú. A felmérés segítségével meghatározzuk ennek a helyzetét.

T-10-felmérés
 1. Tervezés és stratégia
 2. Jövedelmezőség
 3. Csapat
 4. Értékesítés
 5. Marketing
 6. Pénzügyek
 7. Ellátási lánc
 8. Hatékonyság
 9. Átláthatóság
 10. Kiegyensúlyozottság

10 terület

Beazonosítottuk a területeket, ahol eldőlnek a dolgok. Ezeken keresztül jó rálátás nyílik az egész vállalkozásodra, főleg, ha nem csak a jelenlegi állapotot nézzük, hanem a saját ideálisnak gondolt elvárásaiddal vetjük össze.

Így áll össze a tényleges elemzés, területenként 12-12 kérdésen keresztül, amelyek mind a lényegre irányulnak. Ha végigcsinálod az elemzést, egy korábban nem látott részletességű kép tárul eléd. Az eredményeket adatbázisunk segítségével összevetjük saját nemzetközi és hazai felméréseink iparági átlagaival, így azt is megtudod, hol tartasz a többiekhez képest.

 1. Tervezés és stratégia
 2. Jövedelmezőség
 3. Csapat
 4. Értékesítés
 5. Marketing
 6. Pénzügyek
 7. Ellátási lánc
 8. Hatékonyság
 9. Átláthatóság
 10. Kiegyensúlyozottság

Hogyan zajlik a T-10 felmérés?

A felmérés három szakaszból épül fel.

Feltáró beszélgetés

A felmérés egy nagyjából 2,5-3 órás beszélgetéssel indul. Közösen értelmezzük a 10 területre vonatkozó 120 kérdést  és rögzítjük az egyes kérdésekre adott válaszaidat. A kérdésekben nem szerepel semmilyen érzékeny üzleti adat vagy bizalmas információ. A válaszok alapján a rendszer elkészít egy gyors értékelést, ennek az eredményeit is átnézzük, megbeszéljük.

Elemzés elkészítése és megküldése

A feltáró beszélgetés során rögzített válaszaidat és a beszélgetésen elhangzott további információkat szakértő csapatunk kielemzi és ezek alapján elkészíti a teljes értékelést. Az értékelés tartalmazza a rendszer által készített számszerű értékeléseket az egyes területekről, valamint a szöveges értékeléseket. A teljes anyagot elküldjük írásban, körülbelül 30 oldal terjedelemben.

Értékelő konzultáció

Ezen a megbeszélésen összefoglaljuk a felmérésből származó legfontosabb felismeréseket és igény szerint meghatározzuk a további lépéseket is. A beszélgetés során megválaszoljuk a felmérés közben vagy az értékeléssel kapcsolatos összes kérdésedet. Ennek a találkozónak az időigénye általában egy óra.

Miért érdemes megrendelned a T-10 felmérést?

N

A felmérés segít objektíven összevetni a saját elvárásaidat és a céged pillanatnyi állapotát, így jól láthatóvá válik, hogy mit kell tenni a céljaid eléréséhez.

N

Célirányosan haladhatsz tovább, hiszen a felmérés nem csak azt mutatja meg, mely területek fejlesztése szükséges, hanem azt is, hogy miből ered a lemaradás.

N

A részletes eredményekkel magabiztosságot nyersz, hiszen vagy ténylegesen visszaigazolódnak a fejlesztési elképzeléseid vagy a felszínre került új információk révén nem hozol rossz döntést.

N

Egy vezető mindig magányos, de a felmérés folyamata során egy felkészült, külső objektív látásmóddal rendelkező szakember áll melléd, aki enyhíti a rád nehezedő terhek súlyát.

Felkészülten várjuk a jelentkezésed

Kinyitni a bizalom ajtaját és beengedni rajta bárkit is – ez egy nagy döntés. Mi meg tudunk felelni az elvárásaidnak mind szakmai, mind emberi oldalról. Azért válassz minket, mert…

Az ActionCOACH franchise 30 éves múltra tekinthet vissza, kollégáinkkal együtt a világ több, mint 90 országában támogatjuk a KKV tulajdonosokat.

Saját módszertannal dolgozunk, ami bizonyítottan kiállta az idő próbáját, hiszen vállalkozások tízezreit segítettük stabilan jövedelmező működéshez.

Szakembereink a gazdasági élet különböző területeiről jöttek ugyan, de mindannyian eredményesen végezték el az ActionCOACH auditált belső képzését.

Minden szakemberünk mögött az ActionCOACH Franchise teljes ereje áll 30 év tapasztalatával  – legyen szükség háttérinformációról vagy iparági legjobb gyakorlatról.

Felmérésed számszerű eredménye független szakértőink szubjektív véleményétől: az értékelés zárt rendszerben készül, 100%-osan megbízható.

Szilágyi László

Szilágyi László

Schmidt András

Schmidt András

Batke Krisztina

Batke Krisztina

dr. Eszik Zoltán

dr. Eszik Zoltán

Schmidtné dr. Németh Mária

Schmidtné dr. Németh Mária

dr. Enyedi Eszter

dr. Enyedi Eszter

A T-10 már bizonyított!

Azt hittem, jól ismerem a cégemet, de rengeteg hasznos új ötletet nyertem a felmérésből, amelyek új irányokat is nyitottak. Mindenkinek ajánlom, már többszörösen visszahozta az árát…

Bagdi Tibor

tulajdonos - ügyvezető, Foodbox Kft.

Ajánlatunk

A T-10 felmérés szolgáltatás tartalma

 

♦ Feltáró diagnosztikus beszélgetés (2,5 óra) azonnali eredményekkel

♦ 30 oldalas írásos elemző értékelés

♦ Értékelő konzultáció (1 óra)

A T-10 felmérés ára

150.000 Ft + ÁFA*

(brutto 190.500 Ft.)

 

*A szolgáltatás díja coaching szerződés esetén beszámításra kerül

Rendeld meg most!


Gyakran ismételt kérdések

 

❓ Mennyi időt vesz igénybe a felmérő beszélgetés?

A beszélgetés időtartama nagyban függ attól, hogy mennyire szeretsz belemenni a részletekbe… Tapasztalataink szerint legalább 2,5 órát igényel, de szerencsésebb, ha nem tervezel magadnak másik programot két órával a kezdési időpont után… 😉

 

❓ Milyen írásos anyagokat kapok meg a felmérés után?

A beszélgetést követően egy 30 oldalas elemző anyagot küldünk el Neked, amely tartalmazza:

👉 A felmérő kérdéslistát a válaszaiddal;

👉 A felmérés elemző grafikonjait és összesítő adatait;

👉 Összefoglaló szöveges értékelő elemzést, amely a feltáró beszélgetés megállapításait is tartalmazza, valamint rögzíti a stratégiai fejlesztési irányokat.

 

❓ Milyen formában zajlik a feltáró beszélgetés?

Alkalmazkodunkaz igényeidhez. Van lehetőség személyesen is megtartani a beszélgetést (ez talán egy kicsit inspirálóbb), de ha igényled, akkor bármelyik online csatornát is tudjuk használni. A lényeg az, hogy olyan környezetben tartsuk meg a beszélgetést, amikor zavaró körülmények nélkül csak a beszélgetésre tudsz koncentrálni. 🎯

 

❓ Milyen bizalmas adatokat kell kiadnom a felméréshez?

Semmit nem kell kiadnod. A felmérés nem a vállalkozásod üzleti adataival működik, hanem az egyes területek működését, hatékonyságát és eredményességét vizsgáljuk meg a kérdések alapján. Ezzel együtt mentorunk minden információt bizalmasan kezel.