Üzleti filmklub

Ilyen csak filmekben létezik… Vagy mégsem?

Regisztrálok

Vállalkozóként rengeteg különleges helyzetet élünk meg, amelyekről hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy ez csak velünk történhet meg… Pedig ez általában nem igaz! Csoportos rendezvényeinken azegyik legjellemzőbb felismerés a résztvevők oldaláról, hogy a saját különlegesnek gondolt kihívásaikkal mások is szembesülnek. Az ilyen helyzeteket gyűjtöttük csokorba és dolgozzuk fel egy kicsit könnyedebb hangvétellel üzleti filmklub rendezvényeinken.

Havonta egy alkalommal előkeresünk néhány olyan filmrészletet, melyek szemléletesen mutatnak be sokszor átélt, tipikus helyzeteket a vállalkozói mindennapok során. Vezetői konfliktusok, alkalmazottak motiválása vagy egyszerűen csak egy kiélezett helyzetben lefolytatott tárgyalási szituáció – a témák sokszínűek, változatosak. Ha eljössz, két dolgot biztosan tudunk garantálni Neked: egyrészt a helyzeteket többször ismerősnek fogod találni, hiszen ezek Veled is megtörténnek. De ami talán még fontosabb, úgy távozol majd az este végén, hogy ezekre Hozzád hasonló vállalkozók segítségével összerakott megoldásokat viszel Magaddal.

Beszélgetéseink során egy-egy kérdést alaposan körüljárunk, üzleti coach kollégánk moderátori tevékenysége pedig biztosítja azt is, hogy a fókusz nem kerül le az üzleti megoldásokról.

Rendezvényeinket a 36 Bisztro különtermében tartjuk. A kellemes környezet és a jó társaság mellett finom harapnivaló és hűsítő italok teszik teljessé az estét.

Az egyes esték tematikája folyamatosan változik, ami nem is lehetne máskép, hiszen az érdekes helyzetek száma szinte végtelen.

 

A film már be van fűzve, regisztrálj minél gyorsabban, hogy le ne maradj az előadásról!

A helyszín adottságai, illetve a program jellege miatt a résztvevők száma korlátozott: minden alkalommal az első 25 fő jelentkezését tudjuk csak elfogadni.