Mi lenne,

ha a

VÁLLALKOZÁS

MESTERE

lehetnél?

Szeretnél egy jövedelmező és önjáró céget?

Vannak álmaid, elképzeléseid, terveid?

Vállalkozás tulajdonosának lenni a világ legmagányosabb feladata.

Tanácsot persze kaphatsz rengeteget, de akik adják, azok nem ismerik a mindennapi kűzdelmet a profitért, a fizetőképesség megtartásáért, a jó munkaerőért vagy végső soron magáért a túlélésért.

Csak Te érzed, hogy minden nap olyan helyzetekkel találkozol, amelyekre nem készülhettél fel egyetlen iskolában sem.

A játék a Te bőrödre megy, csak magadra számíthatsz…

Ezért érdemes részt venned a

VÁLLALKOZÓI MESTERKÉPZŐ PROGRAM

ONLINE rendezvényünkön!

 

Jövedelmezőség

Az új ismeretek birtokában stabilan jövedelmező vállalkozást építhetsz fel, amely önjáró működésre is képes.A sok nehézség helyett végre örömödet leled a saját céged irányításában és az eredményekben.

Nyugalom

Kiegyensúlyozott életet élhetsz, a vállalkozásod irányításával járó mindennapi stressz elmúlik. Szeretteidnek többé nem kell egészségedért aggódniuk és visszatér az éjszakai nyugalmad is végre.

Büszkeség

Büszke lehetsz magadra vállalkozóként, hiszen saját erőből leszel képes kiemelkedni a versenytársaid közül. Válságok jönnek és múlnak, de a Te eredményeid állandóak maradnak!

Itt a helyed, ha…

… hatékony és átlátható vállalkozást szeretnél.

… tudni szeretnéd, mi hoz neked pénzt és mi viszi el a pénzedet.

… tudatosan szeretnéd vezetni a vállalkozásodat.

… megalapozott fejlődéssel szeretnél nagyobb profitot és forgalmat elérni.

Mi vár Rád, ha “eljössz”?

A Vállalkozási Mesterképző Program három különálló modulból áll. Az egyes modulokat úgy állítottuk össze, hogy azokat önállóan is lehessen látogatni, ha Téged csak egyes részterületek érdekelnek. Ha most csak az elsőre jelentkezel, a továbbiakat a későbbiekben is “letudhatod”, hiszen a program folyamatosan elérhető lesz.

De mit viszel magaddal az egyes napokról?

Üzletépítő tudást

Amit nem tanítanak az iskolákban: a vállalkozás építés alapjait, a jövedelmezőség fejlesztés eszközeit, az önjáró vállalkozás létrehozását megalapozó bizonyítottan sikeres egyedi tudást. Kezedben lesz minden eszköz, ami kell.

Kész akciótervet

Több részből álló, jól struktúrált, egyben a Te vállalkozásodra szabott cselekvési tervet. Ennek segítségével magabiztosan ültetheted át vállalkozásod mindennapi gyakorlatába a megszerzett ismereteket .

Kapcsolatokat

Programjaink egyik nagy előnye, hogy a résztvevők felismerik: a kihívásaik nem egyediek. Ez ahhoz vezet, hogy a megoldások keresése közben sok későbbi üzleti kapcsolatra, új szövetségesre is szert teszel.

Mit tartalmaz a részvételi díjad?

Részvétel a kiválasztott nap(ok)on

A témákat feldolgozó egyéni munkafüzetet, amely a végrehajtási akcióterved is egyben

A programról készült felvétel korlátlan visszanézési lehetőségét

Egy óra ingyenes konzultációs lehetőséget kiválasztott üzleti mentorunkkal

Automatikus 10% kedvezményt az ActionCOACH Magyarország bármely szolgáltatására egy évig

A program felépítése

A Vállalkozási Mesterképző Program három modulból épül fel. Ezek önállóan is lehet látogathatók. Az egyes moduljait tematikus blokkokból állítottuk össze. Minden egyes blokk a következők szerint épül fel:

    1. A témát felvezető rövid előadás
    2. A téma interaktív kibontása: értelmezés, gyakorlati példák és tapasztalatok
    3. Kapcsolódó személyes akcióterv kidolgozása és rögzítése a modul-munkafüzetben

A modulok jellemzően 6 blokkból épülnek fel, egy napi program kb. 2×3 órát vesz igénybe, közben 1 óra szünettel.

RENDSZER NAP

2021. június 3.

PROFIT NAP

2021. június 10.

CSAPAT NAP

2021. június 17.

Kell nekem ez a program?

Döntsd el saját Magad!

Kattints a megfelelő gombra és válaszolj a felugró kérdésekre. Két perc alatt megtudod, melyik programot ajánljuk Neked és miért.

NAGYOBB VÁLLALKOZÁSOM VAN

Legalább 10 alkalmazott dolgozik a cégemben.

KISEBB VÁLLALKOZÁSOM VAN

10-nél kevesebb alkalmazott dolgozik nálam.

EGYÉNI VÁLLALKOZÓ VAGYOK

Most még egyedül vagyok, de nem lesz ez mindig így

VÁLLALKOZÁST TERVEZEK

Kicsi vagyok, de hódítani akarok…
A saját magam ura szeretnék lenni

A RENDSZER NAP kezdetéig...

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Te sem fogod megbánni…

Korábbi programjaink résztvevői mondták…

„Összeszedett, megvolt a tematikája elejétől a végéig. Nem tudok konkurenciától példálózni, viszont itt nem éreztem hiányt.A csoportos interaktivitás ad egy jó hangulatot és plusz élményt.”

„Nagyon összeszedett volt, lényegretörő, tömör. Tetszett, hogy nem csupán a tudás átadása volt a cél, hanem a közösségépítés, tapasztalatcsere is.”

„Komplex, gyakorlatilag mindenre kitért a program. Nem csak egy – egy részt tekintettünk át.”

„Érdeklődéssel érkeztem, nagyon hasznos volt számomra a program. (…) Azóta sem tudtam ennyi és ilyen koncentrált figyelmes fordítani a vállalkozás építésére. Tervezem, hogy az előadásokat szisztematizálom magamra és összegzem mik azok, amikkel tudatosan és tervezetten kell foglalkoznunk. Ezt gondolom most a következő lépésnek. ”

Üzleti mentoraink RÁD várnak

Szilágyi László

Mester Licenc tulajdonos, üzleti coach

Szilárdan hiszek abban, hogy mindig lehet valamit még jobban csinálni, így persze sajnos soha, semmivel nem lehetünk teljesen készen. De ez nem is baj! Hiszen nem a feladat végének, hanem az eredménynek tudunk igazán örülni. Nekünk az a dolgunk, hogy a vállalkozás fejlesztéshez szükséges eszköztárat átadjuk mindenkinek, aki saját cégét gyengéből erőssé, de akár a jóból kiválóvá szeretné emelni.

Én a pályafutásom döntő részét nagyvállalati környezetben töltöttem el, ahol a rendszerek jelenléte volt a működés alapja. De ez nem a nagyvállalatok privilégiuma! Egy KKV környezetben ugyanúgy szükséges a szisztematizálás, a folyamatok és a szerepkörök megfelelő felépítése – de természetesen megfelelő méretre szabva.

Ha elvégzed Mesterképző programunkat, akkor lépsz annak az útnak az elejére, amely egy stabilan jövedelmező vállalkozás kiépítéséhez vezet. Nem ígérem, hogy könnyű lesz, de az eredményeidre mindenképpen büszke leszel majd!

dr. Eszik Zoltán

üzleti coach

Azzal állok ügyfeleim rendelkezésedre, hogy együtt újrafogalmazzuk a cégükkel kapcsolatos elképzeléseiket, céljaikat. Eközben kidolgozzuk, bevezetjük a szükséges rendszereket, meghatározzuk és alkalmazzuk a szükséges stratégiákat, hogy cégüket gyarapodó pályára állítsák.

Miután Magyarországon hatodikként doktoráltam felnőttoktatásból valamikor még a múlt évezredben és ezt azóta vagy kutatom, vagy tanítom, vagy gyakorlom, pontosan tudom, hogy csak az válik valóra az életünkben, amit előbb fejben képesek vagyunk megalkotni.
Az ActionCOACH meghatározása szerint az számít sikeres cégnek, amely eredményes, azaz jövedelmező gazdasági vállalkozás, mely a tulajdonos személyes közreműködése nélkül is megáll a lábán. Üzleti mentorként küldetésem, hogy megmutassam neked az ehhez vezető utat.

A Vállalkozói Mesterképző Program elindításával egy olyan űrt fogunk betölteni, ami régóta tátong a hazai üzleti életben: megteremtjük a (valódi) vállalkozás építésének az iskoláját.

Könnyen hozzáférhető esemény

Zoom platformot használunk: nem igényel telepítést vagy különleges szoftvert

Biztosítja a közösségi élményt

Kényelmes: nincs utazási idő és költség

Biztonságos: 100% vírusmenten környezet wink

Az 1.MODUL – RENDSZER NAP

JELENTKEZZ MOST!

2021 június 3., csütörtök 9,30 óra

2.MODUL – PROFIT NAP

Jelentkezhetsz MOST együtt az 1-2 modulokra KEDVEZMÉNNYEL

vagy később csak erre a modulra teljes áron

2021 június 10., csütörtök 9,30 óra

3.MODUL – CSAPAT NAP

Jelentkezhetsz MOST együtt az 1-3 modulokra KEDVEZMÉNNYEL

vagy később csak erre a modulra teljes áron

2021 június 17., csütörtök 9,30 óra

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Milyen felületen zajlik a program?

A Vállalkozói Mesterképző Program a jelen körülmények között online formában kerül megrendezésre. Az eseményhez a ZOOM plattformot használjuk.

Hogyan tudok csatlakozni? Kell bármilyen szoftvert telepítenem?

A Vállalkozói Mesterképző Program eseményhez a ZOOM plattformot használjuk. Ennek nagy előnye, hogy nem kell semmit telepíteni a gépedre. Az eseményt megelőző kommunikáció során elküldjük neked azt a linket, amellyel csatlakozni tudsz. Ezt követően nincs más teendőd, mint erre ráklikkelve csatlakozni a rendezvényhez.

Mennyi ideig tart az esemény?

Reggel 9,30-kor kezdünk. A program két részre oszlik, mindkettő 3 órán keresztül tart. Közben tartunk egy órás szünetet, ezalatt van lehetőséged ebédelni és egy kicsit felfrissülni. A két blokk során lesz majd egy-egy rövidebb, 15 perces szünet is.

Mikor lesznek a modul további elemei megtartva?

A 2. modul tervezett időpontja június 10, a 3. modul pedig június 17-án kerül megrendezésre. Ezt követően minden második hónapban megtartjuk a programot, az egyes modulok között 1 hét időkülönbség lesz majd.

Van lehetőség az egyes modulokat önállóan látogatni?

Igen. Az egyes modulok tematikája nem igényli a részvételt a megelőző modulokon. A tematikát úgy állítottuk össze, hogy az egyes modulok önállóan is értelmezhetőek legyenek. De a teljes vállalkozás fejlesztési folyamatot a három modul együtt dolgozza fel.