Elképzelni, láthatóvá tenni,
megbeszélni és végrehajtani!
Ennyi kell a legjobb ötletek valóra váltásához!

Vannak hajnali gondolataid, melyek felébresztenek vagy este nem hagynak elaludni és mindig ugyanazon üzleti problémák körül forognak?
Találsz rájuk megoldást?

Halálra idegesít, hogy újra ás újra ugyanazok a problémák, gondok ébresztenek,
folytonosan ugyanabban a malomban őrlődsz? Valakinek meg kéne állítani a malomkövet!

 

 
 

 

Egy óra cégfejlesztés most csak

nettó 9.990 Ft.

 

 

Egy óra élő coaching-beszélgetés
az Magyarország
csapatának egy tagjával!

Miért éri meg időpontot foglalni az egyórás konzultációra?

– “Nem az a kérdés, hogyan támadnak új gondolataid; a kérdés az, hogyan tudsz megszabadulni a régiektől!” – mondja D. Hockzem.

A cégépítés, üzletfejlesztés, a vállalkozás sikeres működtetése megkívánja a felelős döntéshozóktól, tőlünk, mint tulajdonosoktól, hogy a fejünkben lévő kihívások és ötletek, kétségek és lehetőségek kusza halmazát képesek legyünk átlátni. Időben meghozni a fontos döntéseket és mindig legyen egy B tervünk is… Ha ezeket elkezdjük elmesélni másoknak, gyakran ütközhetünk meg nem értésbe, vagy hamis illúziók kergetésébe. Ha van egy kihagyhatatlan(nak látszó) ajánlat, remek potenciál(t ígérő) új alkalmazott, aktuális(sá váló) termék-, vagy szolgáltatásfejlesztés, egy új marketingeszköz “bevetése” – a beszélgetés során biztosan érinteni fogjuk azt a kérdést, hogy milyen szempontokat érdemes mérlegelni a döntés előtt?

Mi, az ActionCOACH Magyarország csapatának tagjai azt mondjuk, ne vállalkozásodban, hanem a VÁLLALKOZÁSODON dolgozz! Arra készülhetsz tehát, hogy az ötleteket, projekteket abból a szempontból világítjuk át, mennyivel visznek közelebb ahhoz, hogy céged önjáróbbá váljon és lehetőleg automatizált profittermelő mechanizmusok termeljék az eredményt.

Ezekről és ezer más – a vállalkozásoddal kapcsolatos – kérdésről válthatsz szót felkészült üzleti coach kollégánkkal a Neked legjobban megfelelő időpontban!

Hogyan zajlik egy ilyen, órás párbeszéd?

Volt már úgy, hogy találkoztál egy jó, a vállalkozást segítő gondolattal, aztán a munka elsodort és nem tudtad végig gondolni, cselekvéssé, eredményessé formálni?

Felkészült üzleti coach kollégánk segítségével a gondolatokból cselekvés lesz. Megbeszéljük, együtt kitaláljuk, hogyan szolgálja céged fejlődését a közös megoldás. Egy óra velünk pont elég arra, hogy olyan irányból is megvizsgáljuk a Téged foglalkoztató kérdést, amelyre Te nem gondoltál, végigvesszük a lehetséges megoldási utakat, az azokkal járó lehetséges üzleti kockázatokat, végül erőforrásaidat szisztematikus rendszerbe állítva közösen határozzuk meg a követendő irányt .

Azt mondják, hogy egy cég vezetője mindig egyedül van az üzleti gondjaival. Itt az ideje, hogy kilépj magányodból! Tedd meg velünk az első lépést!

Az „Egy óra cégfejlesztés bevezető áron” program tervezése során az a felismerés vezetett bennünket, hogy a vállalkozók akkor kapjanak válaszokat a problémáikra, amikor azok felmerülnek, vagy a leginkább nyomasztják őket. Nincs kihez fordulni, nincs kéznél senki, akivel megoszthatnák ezeket. Először is, mert a vezetők általában magányosak. Másodszor, mert gyakran nehéz olyan felkészült beszélgető társat találni, aki tényleg csak a cégfejlesztés érdekeit nézi a véleménye megformálásakor. Ezek az igazán halmozottan hátrányos pillanatok!

 

 

 

Új időszámítás a cégfejlesztésben

Időpont-foglalás csak néhány kattintás!


Hogyan tudsz időpontot foglalni?

1.   Töltsd ki a baloldali űrlapot!

2.   Elküldünk Neked egy díjbekérőt.

3.   Utald át az összeget 3 napon belül!

4.   Az átutalás beérkezését követően tudsz hozzánk időpontot foglalni online felületünkön.

5.   Írásban visszaigazoljuk a választott időpontot.

6.  Elkezdheted számolni a perceket a találkozóig. Mi is így teszünk 🙂

„Amikor eldöntöttem, hogy a „láb mindig kéznél van” jelszó jegyében futni kezdek, először megnéztem az interneten, mire kell figyelnem, mit tegyek és mit ne, milyen etapokban fussak, miért és hogyan nyújtsak stb. Egészséges akartam lenni és nem sérültté válni, örömömet akartam lelni a futásban. Ehhez kellett a szakértő edző, a coach tapasztalata. Így vagyunk a vállalkozásunkkal is. Azt is egészségesen akarjuk látni!”

Kocsis István vállalkozó

© 2019 ActionCOACH Magyarország I Adatkezelési Tájékoztató