Coaching, csak felkészülten!

Azon kevesek közé tartozunk, akik az ActionCOACH nemzetközi standard szerinti képzési programjában szereztük meg a képesítésünket. Rendelkezünk azzal a tudással és háttérrel, amely az elmúlt évtizedekben vállalkozások tízezreit tette sikeressé a világ több mint 70 országában.

Miért érdemes velünk dolgoznod?

Felsoroltunk Számodra 7 érvet, melyek önmagukért beszélnek

Meggyőző üzleti tapasztalat

Szakmai előtörténetünk különböző ágazatokban sikeresen működtetett vállalkozások sorát foglalja magába a logisztikától a gyógyszeriparig, az FMCG-től a telekommunikációig, a szervezetfejlesztéstől a biztosítási piacig … Valódi tapasztalatokra épül, amelyeket cégtulajdonos ügyfeleinknek átadunk a velük való közös munka során.

Elért eredmények

Vállalkozások sokaságának, üzletembereknek, cégtulajdonosoknak, családtagjaiknak, üzletfeleiknek és partnereiknek az életében hoztunk pozitív változást szisztematikus üzletépítést támogató programjaink segítségével.

Képességek és készségek (erősségek)

Kiterjedt kompetenciahálóval rendelkezünk a tanácsadás és a személyes fejlődés támogatása területén. Sajátunk az üzleti és személyes növekedés holisztikus szemlélete, az üzletépítés legjobb stratégiáinak és személyközi dinamikájának biztos kezelése. Cégtulajdonos ügyfeleinkkel konstruktív légkörben, eredményorientált megközelítéssel tényleges megoldásokhoz vezető kreatív együttműködésben dolgozunk a sikerért.

Rendszerek és erőforrások

Az ActionCOACH, a világ első számú üzleti coaching szolgáltató közösségének az erőforrásaira támaszkodva széles látószögben és a helyi körülményekhez illeszkedve alkalmazzuk azokat a rendszereket és megoldásokat, amelyek világszerte szolgálják a kis- és közepes vállalkozások tulajdonosainak, első számú döntéshozóinak a további üzleti fejlődését.

Képzettség és önfejlesztés

Az egész életen át tartó tanulás a mi esetünkben naponta bizonyítható aktivitást jelent. Tanulunk kollégáinktól a nagyvilágban, ügyfeleinktől, akik megtisztelnek bennünket kihívásaikkal, felismeréseikkel. Túl a korábban megszerzett képesítéseinken, több száz órányi képzés révén váltunk üzleti coach-csá. Heti, havi, negyedéves rendszerességű konferenciáink, szakmai műhelyfoglalkozásaink az üzleti élet minden szegmensére bevilágítanak, s üzleti kapcsolataink révén a legújabb fejleményeket is első kézből ismerjük!

Mentori hozzáállás

Kapcsolatainkat a kölcsönös bizalomra, az őszinteségre, az értékek elismerésére építjük. A minőség iránti elkötelezettség a legfontosabb hajtóerőnk. Fő alapelvünk az elszámoltathatóság, ezt szem előtt tartva nyújtunk támogatást a munka és a magánélet egyensúlyának megteremtéséhez.

Empátia és figyelem

Van időnk és energiánk megérteni klienseinket, közös célokat megfogalmazni, vonzó és egyben megvalósítható jövőképet alkotni, és töretlenül előre haladva elérni azokat. Bele tudjuk élni magunkat ügyfeleink helyzetébe, átérezve az előttük sorakozó kihívásokat.

Szilágyi László

Mester Licenc tulajdonos

üzleti coach

 

Az üzleti coaching jó üzlet!

Nagyon fontos, hogy még emlékezz arra, miért indítottad el annak idején a vállalkozásodat… Sikerült már ezt elérned úgy, hogy közben örülsz a munkádnak és jut időd élvezni az eredményét is? Ha esetleg még nem, akkor érdemes beszélgetnünk egyet, találjuk meg közösen a megoldást!

Mester Licenc tulajdonosként olyan társakat keresek csapatunkba, akik hozzánk hasonlóan nyitottan gondolkoznak, szeretnek és tudnak is dolgozni a céljaik elérése érdekében. A vállalkozások tulajdonosai egyre inkább készek külső segítséget is igénybe venni a kihívásaik leküzdéséhez, mind többen és többen fordulnak hozzánk. Jelentkezz Te is, ha részese akarsz lenni alkotó sikereinknek!

Batke Krisztina

üzleti coach

Úgy gondolom, hogy az ügyfélkapcsolati területen megszerzett szerteágazó tapasztalataimra támaszkodva eredményesen tudlak támogatni már abban is, hogy feltárjuk, megértsük az előtted tornyosuló kihívásokat, közösen megfogalmazzuk azt a víziót, melynek valóra váltásán együtt dolgozhatunk majd a jövőben.

dr. Eszik Zoltán

üzleti coach

Szerepem szerint, de belső elkötelezettségből is az a cél vezet, hogy olyan vállalkozóknak, cégtulajdonosoknak, vezetőknek segítsek, mint Te, hogy kevesebb időt tölts üzletedben, s fordítsd inkább az idődet annak fejlesztésére, hogy az tényleg jövedelmezővé váljon, s visszaadja az örömöt a vállalkozásodban és a személyes életedben egyaránt.
Kisvállalkozóként magam is tudom, mit jelent küzdeni a túlélésért, tartani magamat kitűzött céljaimhoz, ragaszkodni hosszú távú ideáimhoz.

Kovács Imre

üzleti coach

Én nem egy pszichológusnak tartom magam, hanem abban vagyok jó a visszajelzések alapján, hogy megtalálom azokat a összefüggéseket, rávezetve a Tulajdonosokat, mely alapján az elakadások gócpontjait megtaláljuk, majd megérthetővé és kezelhetővé tegyük, ezzel megteremtve a fejlődés útját.
Az élet számos területén a látszólag nagyon különböző élethelyzetekben agyanannak a problémának a meggnyilvánulásaival találkozunk- legyenaz akár szakmai, akár személyes.

Schmidtné dr. Németh Mária

üzleti coach

Fél siker és nagy eredmény, ha ismered az üzleti környezeted, a partnereidet és az alkalmazottaidat. De még nagyobb kincs, ha sikerül megismerned saját magadat, megfogalmazni vágyaidat, víziódat, missziódat – ugyanis ezek az első lépéseid ahhoz, hogy cégedet emelkedő pályára tudd állítani. Szükséged van egy jó csapatra, pénzügyi és marketing támogatásra, helyes kommunikációs eljárásokra, és… mindenre, amit egy nemzetközi nagyvállalat magától értetődően odatesz egy vezető támogatásaként. Mindezt rád és a cégedre szabva tudjuk nyújtani neked – garanciával!

Schmidt András

üzleti coach

A kis és középvállalatok tulajdonosainak egy része arra panaszkodik, hogy a jó és a rossz üzleti döntéseik kioltják egymást, így komoly erőfeszítéseket kell tenniük az üzlet szinten tartása érdekében. A náluk sikeresebbek pedig arra, hogy saját cégük rabszolgái lettek. …Ha már vállalkozunk, akkor csináljuk azt sikerrel és jókedvvel, legyünk büszkék arra, amit létrehoztunk és váljunk szuverén cégtulajdonosokká. Egy állandó mentor-coach az ActionCOACH-tól…befektetési megtérülési garanciával… – ez valódi segítség

Ha szeretnél kicsit alaposabban elmélyedni az ActionCOACH világában, kattints a képre és már kezdődhet is a nagy utazás!