Batke Krisztina

Ismerj meg engem

Üzleti coach

Batke Krisztina vagyok. Pályafutásom eddigi állomásain a fő feladatom a mindenkori ügyfeleim munkájának segítése, eredményeinek javítása volt. Ennek az alapjául mindig az ő céljaik és érdekeik  megértése szolgált. Meggyőződésem, hogy az üzleti coaching eredményességének az alapját ugyanez jelenti, enélkül senki sem lehet sikeres.

Eddig a munkám a partnereim támogatása egy szűkebb területre korlátozódott. Az ActionCOACH csapatába az vonzott leginkább, hogy immár az ügyfeleim tevékenységének teljes körű fejlesztésén dolgozhatok tovább, így még magasabb szinten járulhatok hozzá eredményességük növekedéséhez.

Batke Krisztina

Batke Krisztina

Közös kép

Váltsuk valóra a víziódat

Minden egyes vállalkozó másféle kihívásokkal néz szembe. Ezekben általában az a közös, hogy mindenki a sajátját érzi a legnagyobbnak. Ha ezen az oldalon jársz, valószínűleg már túl vagy az első és legfontosabb lépésen. Azaz felismerted (de legalábbis megfordult a fejedben az), hogy külső segítségre van szükséged céged további építésében. Az ügyfélkapcsolati területen megszerzett szerteágazó tapasztalataimra támaszkodva eredményesen tudom támogatni ügyfeleimet.

Kezdésnek a legfontosabb, hogy feltárjuk, megértsük az előtted tornyosuló kihívásokat. Közösen megfogalmazzuk azt a víziót, melynek valóra váltásán együtt dolgozhatunk majd a jövőben. Üzleti coach-ként biztosítani tudom Számodra, hogy az ActionCOACH eszköztárát a TE helyzetedre szabva alkalmazzuk majd a sikeres működésed érdekében. Hidd el, a tudásbázisunk szinte kimeríthetetlen, hiszen a több, mint 25 év alatt kidolgozott módszertanunk, melyet jelenleg is ezer főt meghaladó üzleti coach csapatunk használ a világ több, mint 70 országában adja ehhez a biztosítékot.

Az ActionCOACH központi oldalát itt találod meg, ahol további információkat olvashatsz rólunk.

Verseny a sportban

Verseny az üzleti életben

Az életemben mindig fontos szerepet játszott a sport. Hiszek abban, hogy a munka minőségének legfontosabb fokmérője az eredményesség. A reklámszakmában eltöltött éveim alatt megszoktam, hogy egy kampány végeztével az ügyfél akkor elégedett, ha a tevékenységünk hatása érezhető volt a támogatott márka vagy cég üzleti eredményeiben. Az ActionCOACH filozófiája már csak ezért is nagyon közel áll hozzám, hiszen együttműködésük esetén szerződéses garanciát vállalunk arra, hogy az ügyfeleink, a cégtualajdonosok befektetése biztosan megtérül.

Az ActionCOACH garanciavállalási feltételeiről itt olvashatsz bővebben.

A felelősségben hiszek

A sport tanított meg rá, hogy a cselekedeteimért és azok következményeiért minden esetben teljes felelősséget vállalok, legyen szó a munkámról vagy az életemről. Elszámoltatható vagyok az eredményeimért és tisztában vagyok azzal, hogy elsőként nekem kell változnom ahhoz, hogy más is megváltozzon. Ez utóbbi teljes egészében egybeesik a coaching munka sikerének legfontosabb előfeltételével.