Üzleti coaching

Gondolkozzunk közösen az üzletedről!

Jelentkezz ingyenes konzultációra!

AZ ÜZLET EGÉSZE A RÉSZEK ÖSSZESSÉGE

Az üzletre a maga teljességében fókuszálunk. Kiragadott részterületek helyett működésének egészében tekintjük át vállalkozásodat és komplex módon segítünk a fejlesztésben.

Ne érd be kevesebbel

Az eredmény önmagáért beszél

A mi értelmezésünkben a coaching attól lesz üzleti, hogy teljesítményen alapul, azaz számonkérhető. Abban hiszünk, hogy egy vállalkozás fejlesztése egyértelműen meghatározott célok elérésére irányul, a coach sikere nem a részvétellel, hanem kizárólag az eredménnyel mérhető.
Nemzetközi és hazai piaci körülmények között számtalan alkalommal bizonyított üzletépítő megoldásaink alkalmazása révén képes leszel megfelelni az Előtted álló kihívásoknak. A kockázatot közösen vállaljuk, hiszen ha nem termeljük ki szolgáltatásunk díját a Számodra, úgy azt a szerződésünkben vállalt feltételeknek megfelelően visszatérítjük Neked.

együtt dolgozunk

Nem maradsz egyedül

Abban támogatunk, hogy felszabadítsd a gondolkodásodat. Közösen új perspektívát, új energiát teremtünk, hogy úrrá legyél a kihívásaidon.

Vezetőnek lenni mindig a döntés magányosságával jár, de ha velünk dolgozol, már közösen gondoljuk végig hogyan érdemes tovább haladni. Ott vagyunk Veled a döntések megvalósításában is. Meghallgatjuk, amit gondolsz, megbeszéljük Veled, amit tehetsz és együtt találjuk meg a céljaid eléréséhez vezető utat.

Másképp látjuk a cégedet mint Te

A KÜLSŐ SZEM OBJEKTIVITÁSA

A mindennapi megszokásból nehéz kiszabadulni. Mi azt vesszük észre, ami Neked már beleszürkült a mindennapokba. Segítünk Neked kívülről szemlélni a saját vállalkozásodat és ez az első lépés ahhoz, hogy ne a vállalkozásodBAN, hanem a vállalkozásodON tudjál dolgozni a további fejlődés érdekében.

Ügyfeleink

Kik fordulnak hozzánk?

Sikeres együttműködésünknek egyetlen alapfeltétele van, az pedig a nyitott gondolkodás.
Ha kész vagy új nézőpontokat elfogadni, kilépni az addig megszokott napi menetből, biztos lehetsz a sikerben.

Van úgy, hogy azt érzed, egyszerűen nem elég a nap 24 órája. Szinte nem is ismered a hétvége szó valódi jelentését, nyaralásra, pihenésre nem is emlékszel. Hiába vagy sikeres, nincs lehetőséged valóban élvezni is munkád gyümölcsét. A cégedben mindent Te csinálsz, az alkalmazottak abban a pillanatban leállnak, ahogy magukra hagyod őket. Egyszer majd Te is úgy fogod érezni, hogy vagy kiszállsz ebből a mókuskerékből, vagy komoly baj lesz, de nem tudod, hogyan csináld… Ha elérkezik ez a pillanat, talán a legbiztosabb jele annak, hogy egy ActionCOACH segítségére van szükséged.

Tanácstalan vagy? Úgy érzed, már mindent megpróbáltál, de nem jutsz előre? Nem kell egyedül kűzdened az elemekkel! Egy ActionCOACH bevonásával 25 év felhalmozott üzletfejlesztési tapasztalatát, nagyjából máfél ezer sikeres szakember tudását viszed be a saját üzletedbe és az addig lekűzdhetetlennek tűnő kihívásaid egyből más színben tűnnek fel…

Egyszer elérkezik a nap, amikor el fogod engedni a cégedet. A változás elérkezhet generációváltás vagy cégeladás formájában, de persze rábízhatod egy alkalmasnak tartott üygvezetőre is a felelősséget. Bármelyik utat is választod, az csak akkor lehet sikeres, ha a cég képes Nélküled is eredményesen működni. Egy ActionCOACH közreműködésével az önjáró vállalkozás megvalósítható, kipróbált módszereink révén képes leszel átadni mindent, ami megőrzi felépített üzleted eredményességét.

Ingyenes konzultáció jelentkezés

+36 30 948 4541

info@actioncoach.hu