Igaz történet

Az ActionCOACH 1993-ban Ausztráliából, egy külvárosi családi ház hátsó szobájából indult el hódító útjára, amikor is Brad Sugars, a számviteli szolgáltató vállalkozó – látván ügyfelei gondjait – arra kezdte tanítani őket, hogyan növelhetik meg eladásaikat és nyereségüket.

Üzleti átképzéseink révén támogatjuk a világ gazdagodását

Az első négy évben Brad Sugars üzletfejlesztő tevékenysége kizárólag az általa vezetett szemináriumokon korlátozódott. Ez idő alatt eleget tett több nemzetközi előadói meghívásnak is, többször szerepelt például Bostonban, Hongkongban és Sydney-ben. Érzékelvén saját előadói időkapacitásának véges voltát Brad Sugars 1997-ben ActionCOACH néven egy üzletfejlesztői franchise rendszer felépítése mellett döntött.

Mára az ActionCOACH több mint 80 országban működő globális franchise rendszerré nőtte ki magát, melynek központi irodája az USA-ban, Nevada államban, Las Vegasban található.
Az ActionCOACH számos nemzetközi üzleti díj büszke tulajdonosa, iparágának piacvezetője. Ma több mint 1.100 üzletfejlesztő dolgozik a rendszerünkben, kollégáink hetente legalább 25 ezer vállalkozót mentorálnak a világban. Brad Sugars közel 20 üzleti könyvet írt és adott ki, amelyek közül több nemzetközi bestseller lett.

Az ActionCOACH-ot az Entrepreneur Magazine kategorizálta be, mint a „World number 1 Business Consulting Service Franchise” hálózatát.

Az ActionCOACH módszer lényege a KKV tulajdonosok és vezetők egyéni mentorálása üzleti ismereteik, üzleti fogásaik bővítése útján. Az ActionCOACH magyarországi referenciái méltóak a hírnevéhez.

Ország

Üzleti coach