KÜLDETÉSÜNK

Üzleti átképzéseink révén támogatjuk a világ gazdagodását.

A missziónk

Az ActionCOACH csapata olyan elkötelezett, pozitív és sikeres emberekből áll, akik arra törekszenek, hogy mindig kiegyensúlyozottak, összeszedettek és becsületesek legyenek. Munkánkat a Kultúra 14 pontjával összhangban végezzük, ezáltal mindenki, aki kapcsolatba kerül az ActionCOACH csapattal, jelentős előnyökhöz juthat és olyan emberré válhat, amilyen lenni szeretne, illetve elérheti azokat a célokat, amiket el szeretne érni.

Mindig együttműködve versenyzünk azokkal, akik versenytársainknak tekintik magukat. Szórakoztatva támogatjuk ügyfeleinket és mindazokat, akikkel együtt dolgozunk. Ügyfeleinknek világszínvonalú marketing és üzletfejlesztési technikákat segítünk elsajátítani, eszköztárunkban vannak audio-, vizuális- és más technológiák is, valamint egyszerű munkafüzetek, workshopok és szemináriumok.

Termékeink és szolgáltatásaink a legjobb minőségűek, kedvező ár-érték arányt képviselnek, mindig a legnagyobb értéket nyújtjuk függetlenül attól, hogy az a cégen belülről vagy kívülről származik, az elérhető legújabb és leghatékonyabb tréning módszertant alkalmazzuk.

ActionCOACH ügyfeleinek, legyenek azok akár kicsik vagy nagy méretűek, mindig van egy vágyuk, amit a mi segítségünkkel szeretnének elérni és ennek érdekében komoly elköteleződést mutatnak irányunkban, amelyet mi a saját elköteleződésünkkel viszonozunk.

Ügyfeleink képessé válnak arra, hogy előre gondolkodjanak, hajlandóak tanulni és növekedni, készek csapatban dolgozni.
Az ügyfeleink sokkal inkább a hozzáállásuk, mintsem a méretük alapján jellemezhetőek. Ők azért akarnak velünk dolgozni, mert mi értjük, hogy az emberek fontosak, hogy rendszereknek kell irányítaniuk egy vállalatot és tudják, hogy mi kínáljuk a legpraktikusabb, legjobban alkalmazható ismereteket és a leggyorsabb növekedési stratégiákat, továbbá mi tudjuk, hogy miről is beszélünk. A lelkesedést és a szabadságot hozzuk vissza az emberek életébe az üzletfejlesztési tevékenységünkneknek köszönhetően.

Az ActionCOACH Magyarország üzleti partnerei gyarapodásán dolgozik. A gyarapodást bevételben, profitban, piaci részesedésben, minőségben, tudásan, ügyfél elégedetségben, a tulajdonosok egyéni jóérzésében mérjük. Erős szolgáltatókat, gyártókat és márkákat segítünk megteremteni, megtartani és fejleszteni.