ActionCOACH a világban

Üzleti coaching alapú vállalkozás fejlesztés már több, mint 70 országban

Az ActionCOACH üzletfejlesztési eszközei mindegyik földrészen elérhetőek a vállalkozások számára.

ActionCOACH iroda, Las Vegas

ez a Nevada államban lévő város, közel 1.300 ezer ember otthona, amely a világ egyik legnépszerűbb turisztikai célállomásaként ideális centruma egy világhálózatként működő szervezetnek, ahol – egyébként – komoly támogatást kap a gazdasági szektor diverzifikációja, azaz minden olyan vállalkozás, amely nincs közvetlen kapcsolatban a szerencsejátékkal …

Üzleti tervezés – workshop valahol Vietnamban

A “6 lépés az üzleti siker érdekében” programunk tényleges útvonaltervet ad a részvevő vállalkozók kezébe, amiből nem csak azt tudják meg, mit kell tenniük, de azt is, hogyan állítsák a következő 90 napjukat ténylegesen a siker szolgálatába.

 

Díjnyertes kollégáink Angliában

Anglia, illetve az Egyesült Királyság többszáz üzleti coach kollégánk működésének területe. Az angolszász üzleti kultúra a vállalkozás, és a vállalkozók tiszteletén alapul. Angliában több pénzügyi szolgáltató is felismerte az üzleti lehetőséget abban, hogy a kis- és közepes vállalkozások hitelkihelyezésének biztos megtérülését erre felkért üzleti coach segíti. Ebben jelentős szerepet vállalnak az ActionCOACH szakemberei.

Üzleti szimuláció Brazíliában

Az emberek – és persze az üzletemberek is – szerte a világban szeretnek játszani. Az üzleti coaching és a “játszva tanulás” összekapcsolása azonban az ActionCOACH innovációja. A “Leverage” (Versenyelőny) játékban a játékosok célja, hogy hozzanak létre egy önjáró vállalkozást, amely a tulajdonos személyes közreműködése nélkül is megáll a lábán.

Az üzleti coaching World No.1 nemzetközi hálózata

hatalmas erőt és lehetőségeket rejt magában. Nincs olyan üzletág, vállalkozási terület, amellyel a jelenleg működő több mint ezer üzleti coach kollégánk eddig ne találkozott volna. Szinte kizárt, hogy ne rendelkeznénk az elmúlt 25 év alatt keletkezett olyan esettanulmánnyal, ami egy adott kihívás lekűzdésében támpontot ne adna.

Egy feltörekvő szakma, üzletág, hatékony szolgáltatás, hívatás …

Ha azt kérdés, ki volt az első üzleti cocah, a válasz: Brad Sugars és követői először Ausztráliában, majd szerte a világban … Ha az a kérdés: melyik coaching szervezet gyűjtötte be a legtöbb szakmai elismerést, díjat, a válasz szintén az ActionCOACH. Hazai ügyfeleink ennek a világméretű hálózatnak a támogatását tudhatják maguk mögött, amikor hozzánk fordulnak.

Rólunk itt tudsz még többet olvasni. 

 

Az ActionCOACH története 1993-ban indult el, a nemzetközi piacon 1997-ben jelent meg. Ebben a videóban az alapító Brad Sugars meséli el a nemzetközi franchise történetét (angol nyelven). A történet folytatása itt: www.actioncoach.com.