Mentoring Program vállalkozóknak

Eredményeket garantálunk!

 

Elégedetlen vagy a jövedelmezőséggel?

Szeretnél szintet lépni?

Új irányokat keresel?

Lépd át velünk a határaidat!

 

 

Jelentkezem!

Készen állsz a változásra?

A mentoring program az ActionCOACH legkedveltebb programja, a legjobb, eredményorientált coaching. Bármilyen vállalkozás tulajdonosa vagy, profitálni fogsz, ha ügyfelünk leszel.

Rendszerünk egy jól bevált program, ahol garantáljuk az eredményt számodra. Az egyéni mentoring felgyorsítja a fejlődést, valódi változást hoz az életedben és biztos profitot eredményez vállalkozásodban.

Csatlakozz még ma!

 

Csatlakozz programunkhoz és csatlakozz a sok ezer cégtulajdonoshoz, akik Magyarországon és a világ többi részében sikeresen növelik a nyereségüket. Programunk célja, hogy a segítségünkkel növekedésre kész cégeddel meg tudd valósítani célkitűzéseidet és közben olyan életet élj, amely lehetővé teszi azt, hogy élvezni is tudd munkád gyümölcsét.

A program folyamán az ActionCOACH egyedileg kifejlesztett 6 LÉPÉS növekedési útvonaltérképét követjük, amely több tízezer vállalkozásnál bevált mind itthon, mind pedig külföldön.

Miért érdemes a mentoring programot választani?

N

A program a Te vállalkozásodra szabva nyújtja azt a tudást, amely révén cégedet stabilan nyereségessé teheted. Nem megoldjuk helyetted a kihívásokat, hanem Te leszel képes erre.

N

Többet nem kell egyedül szembenézned az adódó nehézségekkel. Objektív külső támogatóként melletted vagyunk a nehéz döntési helyzetekben, új nézőpontokat is biztosítunk Neked.

N

Segítségünkkel olyan csapatot formálhatsz munkatársaidból, amely biztos hátországot nyújt Neked és személyes közreműködésed nélkül is jól ellátja a feladatait.

N

Ki tudod alakítani a munka és a magánélet egészséges egyensúlyát. Lesz időd és alkalmad élvezni a vállalkozásod által megtermelt értékeket és minőségi időt tölthetsz szeretteiddel.

N

Szerződésben vállaljuk, hogy a nekünk kifizetett díj a vállalkozásod eredményében megtérül. Így a velünk való közös munka nem jelent számodra pénzügyi kockázatot.

Hogyan dolgozunk együtt?

👉 Egy részletes felméréssel kezdünk, hogy lássuk, hol tart a vállalkozásod és hogy hova szeretnél eljutni.

👉 Közösen összeállítjuk a céljaid megvalósításához szükséges tervet. Olyan üzleti tervet készítünk, amely megfelelő súlypontokkal a legjobban szolgálja álmaid valóra váltását.

👉 Hetente/kéthetente ismétlődő találkozóinkon lépésről lépésre haladunk. Ami biztos: az időgazdálkodással kezdünk, hogy legyen elég időd a jövőben a vállalkozásod valódi stratégiai fejlesztésén dolgozni.

👉 A továbbiakban vállalkozásod fejlettségétől és kihívásaitől függő lépésekkel dolgozunk a profitbiztos, önjáróan működő vállalkozás kialakítása érdekében. Támogatunk a működési folyamatok rendszerbe foglalásában csakúgy, mint a 100%-ban lojális csapat kialakításában.

 

Biztosan felteszed Magadnak a kérdést:

„Vajon tényleg nekem való-e a mentoring program?”

A válasz egyértelmű igen, ha…

… az álmaid valóra váltása érdekében nyitott vagy új ismeretek befogadására;

… kész vagy elfogadni külső segítséget;

… ha valódi eredményeket akarsz a kifogások keresése helyett.

 

Nem az a kérdés, mit veszíthetsz.

Sokkal inkább az, hogy mit NYERHETSZ!

Milyen fejlődési lehetőségek állnak előtted? Vizsgáld meg saját magad!

Kattints a képre és töltsd le rövid elemző lapunkat! Az egyes kategóriákra 10-10 pontot adhatsz a vállalkozásod értékelésére, így az elérhető maximális pontszám 200 lehet.

Csináld végig az értékelést és döntsd el, hogy van-e növekedési lehetőség a vállalkozásodban vagy tényleg ott tartasz, ahol szeretnél?

 

Jelentkezz ingyenes konzultációra!

Add meg az adataidat és a lehető legrövidebb időn belül felvesszük Veled a kapcsolatot. Ez a beszélgetés semmilyen kötelezettséget nem jelent. Kicsit jobban megismerjük egymást és a beszélgetés után talán már biztosan el tudod dönteni, miért éri meg Neked elkezdeni a Mentoring programot.

Írj nekünk még ma!