Mentoring program

13 hónapig tartó közös utazás, melynek során vállalkozásodat olyanná formáljuk, amilyennek addig csak vízióidban láttad.

A vállalkozások hatékonyság növelésének bizonyítottan leginkább működő megoldása

Az ActionCOACH kidolgozott módszertana szerint megyünk végig a vállalkozásod üzletmenetét érintő valamennyi fontos területen. Hetente találkozunk, beszélgetéseink során folyamatosan arra keressük a hosszú távon is működő megoldásokat, hogy céged mind eredményesebben tudjon működni.

Mindenki egyért…

A Téged segítő coach személye mögött rengeteg szakértő egyesített tudása áll. Ügyfeleink visszaigazolása szerint nagyon jól értünk a vállalkozás-fejlesztéshez, marketing- és értékesítési stratégiákhoz, de a saját vállalkozásodat Te ismered, annak szakértője kizárólag Te lehetsz. A mentoring programban való részvétel érdemi munkát igényel Tőled de ettől nem szabad megriadni… Üzleti coach-unk támogatni tud saját vezetői és üzleti tapasztalataival, az ActionCOACH nemzetközi tudástárának szinte kimeríthetetlen eszközeivel, de mindezeket csak Te tudod beépíteni vállalkozásod működésébe. A vállalkozásod fejlesztése során ugyanakkor egyre több korábbi napi feladatod tűnik el majd az életedből és az így felszabaduló kapacitásaidat már nem a vállalkozásodBAN, hanem a vállalkozásodON dolgozva használhatod fel.

Mentoring:

számíthatsz ránk

A program több részre osztható, ezek szisztematikusan épülnek egymásra, de tartalommal közösen fogjuk megtölteni, üzleted méretétől, piaci környezeted kihívásaitől függően. A módszertan működőképessége pont abban rejlik, hogy rugalmasan alkalmazható pont a Te igényeid szerint, ennek biztosítására az üzleti coach a garancia. Személyében egy olyan partnerre teszel szert, aki segítséget nyújt nehéz üzleti döntések meghozatalában és folyamatosan támogat, feloldva ezzel a vezetői/tulajdonosi magány okozta feszültségeket.

Feltárás

Az ActionCOACH erre a célra fejlesztett Sikerindex felmérésével feltárjuk vállalkozásod erősségeit és fejlesztendő területeit

Közös 13 hónapos munka

Heti rendszerességű coaching találkozók során dolgozunk céged fejlesztésén és támogatunk az időközben felmerülő aktuális kihívások leküzdésében

Önjáró vállalkozás

A fejlesztő munka eredményességének legfontosabb fokmérője – ha mindketten jól végezzük a feldatainkat, céged önállóan és főleg nyereségesen működik a program végén

Eredményeket garantálunk

Biztosan ott motoszkál Benned a kérdés, hogy mindez mennyibe is fog kerülni? Tulajdonképpen semmibe, hiszen az ActionCOACH megtérülési garanciája révén kockázatmentesen veheted igénybe a szolgáltatást. A Mentoring program díja vállalkozásod méretétől és az ActionCOACH által vállalt feladat mélységétől függ, amelyre az üzleti feltáró beszélgetést követően tudunk Neked ajánlatot tenni. Ha elkezdünk közösen dolgozni, az üzleti eredményeken keresztül folyamatosan nyomon követjük majd befektetésed megtérülését. Azonban a pénzügyi adatokon túl is profitálsz majd, hiszen a program keretében megszerzett tudás a birtokodban marad, és azt jól tudod majd hasznosítani további vállalkozásaidban is.