dr. Eszik Zoltán mondja magáról:

Üzleti coach vagyok,

a rendelkezésedre állok, együtt újrafogalmazhatjuk cégeddel kapcsolatos elképzeléseidet, céljaidat, s kidolgozhatjuk, bevezethetjük a szükséges rendszereket, meghatározhatjuk és alkalmazhatjuk a szükséges stratégiákat és taktikákat hogy jól menő, gyarapodó pályára állítsák azt.”
Az ActionCOACH meghatározása szerint az számít sikeres cégnek, amely eredményes, azaz jövedelmező gazdasági vállalkozás, mely a tulajdonos személyes közreműködése nélkül is megáll a lábán. Üzleti coachként fáradhatatlan barátként túl azon, hogy megmutatom az ehhez vezető utat, – teszi hozzá Eszik Zoltán – minden erőmmel azon leszek, hogy Te ne térj le erről az ösvényről.

Amit látunk

Az üzleti világ egyre nagyobb sebességgel változik

… és a verseny is egyre erősebb. Immár nem tekinthető luxusnak üzleti coach-al dolgozni, sokkal inkább elengedhetetlen szükséglet! A potenciális
vevők megszerzésére szolgáló, a vásárlást ösztönző, a hatékony értékesítést, a tényleges profit-növelő eladások fokozását szolgáló módszereknek és módszerkombinációknak köszönhetően, az üzleti akceleráció mestere [MBAC]-ként meg tudom mutatni, hogy hogyan
növelheted bevételeidet és profitodat, de abban is a segítségedre vagyok, hogy vállalkozásod fejlesztése közben hogyan dolgozhatsz kevesebbet és közben hogyan maradjon több időd pihenésre.
Együttműködésünk révén marketing-igazgatóhoz, értékesítési vezetőhöz, képzési koordinátorhoz jutsz. A lelki hangod, a bizalmasod, a mentorod leszek, hogy azonosítsd, elérd, és valóra váltsd céljaidat.”

Alapjaink

A tudás közvetítése

Eszik Zoltán gyakran ír üzletfejlesztéssel, cégépítéssel, mentorálással kapcsolatos témákban. Írásait megtalálhatod: itt, de írásainak gyakran saját Facebook oldala a megjelenési helye.
Szintén Eszik Zoltánt idézzük: “Sok általam ismert magyar coachot is megleptem már azzal az etimológiai ténnyel, hogy az egyetlen magyar eredetű szó az angolban, ami közvetlenül angol közszóvá vált, az a szakmánk elnevezése. Az angolba német és francia közvetítéssel került. A történeti gyökere pedig a magyar Kócs községben található. Kócs híres volt a XVIII. században a hosszútengelyű lovaskocsi gyártásáról. A magyar kocsi szavunk származása gondolom innentől senki számára sem jelent rejtélyt. Ez a jármű viszont európai hírnevű, sikeres terméknek, vállalkozásnak számított a korában! Egy jó jármű legfőbb tulajdonsága pedig, hogy eljuttat az egyik pontból a másikba.

Ahogy egy coach is eljuttatja az ügyfelét egy távolabbi célpontig. Ami nekem a “coach” szó történetében mégis a legjobban tetszik, az egy sokkal mélyebb szimbólumban ragadható meg. A kócsi kocsik ugyanis Nyugat-Európába – leginkább a Németalföldre – azokat a magyar diákokat szállították, akik komoly erőfeszítéseket tettek azért, hogy a kor tudományos fellegváraiban tanulhassanak! Nekem ez a fejlődés iránti motivációt, illetve a tudás hazahozását, közvetítését jelenti. A magam módján itt és most én ugyanezt képviselem!”

A sztori bővebben megtalálható itt.