Ismerj meg engem

Üzleti coach

Posta Tibor vagyok. Először a lányomtól hallottam azt a hasonlatot, hogy ha a tudásunkat egy körrel szimbolizáljuk, akkor a kerülete a “nemtudással” érintkezik. Ha kicsi a körünk, akkor kevés dolgot “nemtudunk”, s ha tanulással, tapasztalással növekszik a körünk, annál inkább rájövünk, hogy alig tudunk valamit. Ez a felismerés a tudást a fejlődés motorjául alkalmazó coach számára jól alkalmazható gondolat.

Utam a távközléstől az üzleti coachingig

1991 óta vezetem a saját vállalkozásaimat, mániás önfejlesztő és iparági újító vagyok.

1996 óta használok az online felületeket, szűkebb iparágában a távközlésben. Magyarországon elsőként volt weboldalam, majd webáruházam, 20.000-es online közösséget építettettem a Facebook megjelenése előtt.

Tanultam kommunikációt, menedzsmentet, vezetést, cégépítést, marketinget, üzleti mentoringot és coachingot.

Az ActionCOACH-csal való találkozásom is mérhetetlen tanulási vágyamnak köszönhető.

Posta Tibor

Posta Tibor

Az én történetem

Így kezdődött

Posta Tibor

Egyből megfogott az üzelti coachingban, amikor megismerkedtem az ActionCOACH rendszerével, hogy a vállalkozót segítő coach személye mögött rengeteg szakértő egyesített tudása áll.

Ügyfeleink visszaigazolása szerint az ActionCOACH magyarország csapata nagyon jól ért a vállalkozás-fejlesztéshez, marketing- és értékesítési stratégiákhoz, de a saját vállalkozását csak cég tulajdonosa ismeri, annak szakértője kizárólag ő lehet.

A mentoring programban való részvétel érdemi munkát igényel ügyfelünktől, de ettől nem szabad megriadni… Üzleti coach-ként támogatni tudlak saját vezetői és üzleti tapasztalataimal, az ActionCOACH nemzetközi tudástárának szinte kimeríthetetlen eszközeivel, de mindezeket csak Te tudod beépíteni vállalkozásod működésébe.

A vállalkozásod fejlesztése során ugyanakkor egyre több korábbi napi feladatod tűnik el majd az életedből és az így felszabaduló kapacitásaidat már nem a vállalkozásodBAN, hanem a vállalkozásodON dolgozva használhatod fel.

Nincsenek korlátok

Dolgozzunk együtt az eredményeidért

A KKV körben szerzett tapasztalataimmal kiegészítve segítem a cégvezetőket a sokkal magasabb profit elérésében, vagy akár a kilátástalannak tűnő helyzetek megoldásában.

Hatékony módszereimel a cégvezetők szárnyakat kapnak, nem véletlenül vallom, hogy határ a csillagos ég! A korlátok csak bennünk léteznek, felejtsük el ezeket egyszer és mindenkorra. Ha olvasnál többet erről, kattints ide.