P040

Eszik Zoltán interjúvendége, Németh Gábor az innovatív üzleti megoldások nagykövete. Jelenleg egy olyan projekt gazdája, amely egy radikálisan újragondolt életfelfogás, életmód képviselete.

A „biohacking” – a felelős és hatékony megoldások integrált szemlélete. Egy gondolkodásmód, amely arra keresi a választ hogyan működhetne optimálisan a szervezetünk.

Célja magasabb életminőség elérése azáltal, hogy figyel a tudomány és a technológia legújabb vívmányaira, hogy ezek által hogyan lehet „visszahekkelni” a természetes énünkhöz önmagunkat. Ma már számtalan táplálékban, táplálékkiegészítőben és az egészséges életvitelt segítő innovációkban lehet tetten érni.

Gábor azt a felismerést tette magáévá, ha ezeket az életmód-javító eszközöket el akarjuk juttatni a szélesebb fogyasztói kör számára, akkor kulcskérdés a vevőedukáció! Ezért az „Upgradedyou” webáruház inkább számít egy kommunikációs platformnak, mint egy online üzletnek.

A beszélgetés azt a gondolati utat járja be, amíg ez a felismerés megszületett: és a titok egy új üzleti modell megalkotásában van…

Bővebben a podcastban!

Különleges ajánlat

HA most, még az idei, 2021-es évben rendeled meg a 13 hónapos vállalkozásfejlesztési programunkat 20% kedvezményt adunk a szerződéses díjunkból! Ezzel több mint 1 millió FT-ot is megtakaríthatsz cégednek!

Ne felejtsd, ez a programunk megtérülési garanciával biztosított!

Azaz garantáljuk, hogy a nekünk kifizetett díj a vállalkozás következő évi üzleti eredményeiben megtérül! Ennek részleteiért kattints a garancia bannerre! 

Érdekel? Kattints a képre, lépj velünk kapcsolatba és ismerd meg a részleket!

Garancia
6Lépés

De a vendég sem érkezett üres kézzel!

Azok a hallgatók, akik feliratkoznak a podcastra és ellátogatnak az upgradedyou oldalra, 10 % kedvezménnyel próbálhatják ki az egészséges életmódot támogató termékeket és szolgáltatásokat. Aki élni szeretne ezen ajánlattal 2021. december 31-éig teheti ezt meg a https://upgradedyou.hu oldalon a Kaatsu eszköz és a promóció alatt lévő termékeken kívül mindenre! Kuponkód: actioncoach

 🔔Ha tetszett a adás, visszavárunk a jövő héten is! Addig is nézz körül a Podcast oldalon és olvass bele írásainkba a Blog oldalon

BLOG
Podcast