P036

Schmidt András CEO, business mentor és coach karrierje a nemzetközi szállítmányozás közegéhez kötődik. Évekig volt felsővezető ezen területen, de belülről ismeri a privatizáció világát is. Szabadidejében építgette a családi tanácsadói vállalkozásukat, mert előbb-utóbb önállósodni szeretett volna.

Bármerre is járt, mindenütt találkozott hasznos és haszontalan vállalkozói gyakorlattal. Pályafutása során, ahogy felidézte: nem tapasztalt sehol – még a saját családi – dr Németh Máriával közös – vállalkozásukban sem – tökéletes üzletvezetést, valamilyen meghatározhatatlan, megfogalmazhatatlan hiányérzete mindig maradt.

Andrást az ActionCOACH a rendszerszemléletével, az üzleti megoldások tárházával és az első osztályú mentoring módszertanával fogta meg; amelyről úgy tartja: ma a világon az egyik leggazdagabb ismerethalmaz a business consulting iparágban„.

A podcastban ennek az üzletépítő szolgáltatásnak a kérdéseit járják körül Eszik Zoltánnal:

  • miért látott fantáziát annak idején a franchise jog vásárlásban?
  • mit tart a business coaching értékének?
  • mit szeret, tud átadni a klienseinek?
  • hogyan látja a humor szerepét az ügyfelekkel közös  munkában, milyen extra kihívást jelent a generációváltás támogatása és mire ad garanciát?

 

 

Bővebben a podcastban!

Ha a válaszok felkeltették az érdeklődésed, Andráshoz leggyorsabban a https://www.gree-gree.hu/ honlapon keresztül találsz kapcsolatot!

👉 Ha foglalkoztat a témakör és kíváncsi vagy, hogy Neked való-e az üzleti coaching? Mennyire vagy coacholható?

Néhány kérdés megválaszolásával máris tesztelheted magad! 

Kattints a bannerre és töltsd ki a kérdőívet!

6Lépés

 🔔Ha tetszett a adás, visszavárunk a jövő héten is! Addig is nézz körül a Podcast oldalon, olvass bele írásainkba a Blog oldalon vagy látogass el a következő 6LÉPÉS webináriumunkra! 

BLOG
6Lépés
Podcast