Best of 2021

Az ActionCOACH Magyarország podcastjének aktuális adása egy Best of” ismétlő válogatás 2021 legjobb interjúiból, azaz a Rózsás Tamással, Schmidt Andrással és Németh Gáborral való beszélgetésekből. 

Van néhány ételféleség, amit, ha többször felmelegítünk, az csak az ízek javára válik. Ilyen például a töltött káposzta.

Mi üzleti coachok a vegykonyhánkban az üzleti siker receptjét követjük. Az összetevőik közül pedig itt az egyik legfontosabb az az üzleti tudás, ami a cégtulajdonosok fejében a vállalkozásuk fejlesztésére vonatkozik. Ezt is érdemes többször felmelegíteni! 🙂

Ennek az üzleti tudásnak a természetére, felhasználásának legjobb módjára vonatkozó gondolatokat osztanak meg Eszik Zoltán interjúvendégei a hallgatóval:

  • Rózsás Tamás közgazdász, „aki üzleti iránytűt”,
  • Schmidt András üzleti mentor, aki a „cégépítés bibliáját” és
  • Németh Gábor az innovatív üzleti megoldások nagykövete „egy sószem nagyságú kamerát – egy szenzort –” hozott képletesen,

melyek segítségével az üzletfejlesztés, cégépítés múltbéli, jelenlegi és jövőbeli szemléleti forrásait, gondolati gyökereit járják körül közérthetően.

 

Bővebben a podcastban!

🔔Ha tetszett az adás, iratkozz fel a csatornánkra! Az idei évben is minden héten izgalmas új beszélgetésekre számíthatsz az ActionCOACH csapatától! Visszavárunk! Addig is:

🎉Sikerekben Gazdag, Boldog Új Évet kívánunk!🎉

📚 Ha tetszett az adás érdemes szétnézni az ActionCOACH BLOGok között is! 

BLOG
Podcast