Ismerj meg engem

Üzleti coach

Schmidtné dr Németh Mária vagyok. Munkám során mindig az vezérelt, hogy segítségemmel adekvát és kölcsönösen előnyös döntéseket hozhassunk mindenki legnagyobb megelégedésére. Ez spontán működött, kizárólag a korábban megszerzett tudásomra és tapasztalataimra, továbbá az ösztönös megérzéseimre támaszkodhattam.

Az üzleti életben gyakran találkoztam olyan briliáns termékekkel, amelyek nyereséges hasznosításában rejlő lehetőség kiaknázatlan maradt, mert a vállalkozó nem rendelkezett a megfelelő szintű üzleti tudással. Sokszor láttam azt is, hogy a vállalkozó képtelen kitörni cége működtetésének mindennapos szorongással járó, sok esetben túlterheltséget okozó feladatainak rabságából, abból a bizonyos mókuskerékből, amely felemészti minden energiáját, végső soron pedig az életét.

 

Schmidtné dr. Németh Mária

Schmidtné dr. Németh Mária

Így kezdődött

Az ActionCOACH és én

Az első felismerés számomra az volt, hogy az ActionCOACH nyújt hiteles támogatást az ilyen helyzetek feloldásához, amely tudatos szintre emeli a segítségnyújtási képességet. Az ActionCOACH nemzetközi csapata és tudásbázisa tett képessé arra, hogy felelősségteljesen támogathassam mindazokat a céljaik eléréséhez vezető úton, akik nyitottak a tanulásra és a fejlődésre.

Számomra meghatározóak azok az értékek, amelyek az üzletfejlesztő szakmai közösség munkájában kifejeződnek. Az ActionCOACH csapata olyan elkötelezett, pozitív és sikeres emberekből áll, akik arra törekszenek, hogy mindig kiegyensúlyozottak, összeszedettek és becsületesek legyenek. Az a törekvés vezeti a csapatot, hogy mindenki, aki kapcsolatba kerül az ActionCOACH csapattal, jelentős előnyökhöz jusson és olyan emberré váljon, amilyen lenni szeretne, illetve elérje azokat a célokat, amiket el szeretne érni. dr. Németh Mária

Rólam, illetve cégemről, melynek keretében az üzleti coaching szolgáltatást nyújtom, bővebben itt olvashatsz.

Üzleti coaching

Egy új szakma, egy új iparág

Mindig együttműködve versenyzünk azokkal, akik versenytársainknak tekintik magukat. Szórakoztatva támogatjuk ügyfeleiket és mindazokat, akikkel együtt dolgozunk. Ügyfeleinknek világszínvonalú marketing és üzletfejlesztési technikákat segítünkk elsajátítani.

Eszköztárunkban vannak audio-, vizuális- és más technológiák is, valamint egyszerű munkafüzetek, workshopok és szemináriumok. Ezek hazai viszonyokhoz való adaptációja folyamatos feladatot jelent minden magyar üzleti coach számára, amelyből természetesen én is kiveszem a részem. Hiszen a tudásmegosztás éppen olyan szisztematikus munka, mint maga az üzletépítés…

Fő területemnek a generációváltás támogatását tekintem, kiterjedt kutatást végeztem a téma nemzetközi anyagai között annak érdekében, hogy ezt a rendkívül érzékeny kihívást ügyfeleim számára kezelhetővé tudjam tenni. Erről itt olvashatsz bőbevven.

Amire esküszünk

Egyetlen olimpiai bajnok sem lenne aranyérmes, ha nem lenne mellette a személyi edzője, aki irányítja a versenyzőt az egyéniségére és a sportágára szabott programmal.

Találkozott már valaki csoportos zongoraoktatással?

Mentoring és coaching programunk azért hatékony, mert a vállalkozó személyére és cégére szabottan alakítjuk ki. Az együttműködő ügyfél a program végére magabiztosan és sikeresen fogja működtetni az új üzleti reflexeit, ahogy a bajnok a saját reflexeit, amikor a döntőben megnyeri a csatát, vagy, ahogy a zongoraművész a kezének a reflexeit, amikor a billentyűkön bemutatja játékát.