Ismerj meg engem

Üzleti coach

Schmidt András vagyok. Végzettségem szerint okleveles közgazda, nemzetközi szakközgazdász vagyok. Szakmai életem legnagyobb részét a fuvarozási és szállítmányozási üzletágban töltöttem el. Voltam alkalmazott, de voltam résztulajdonos és voltam legfelső vezető magyar és nemzetközi nagyvállalatoknál is.

Mindenütt találkoztam egy térben és időben hasznos, haszontalan, valamint hibás vállalkozói gyakorlattal. Nem tapasztaltam sehol – még a saját vállalkozásaimban sem – tökéletes üzletvezetést. Valamilyen meghatározhatatlan, megfogalmazhatatlan hiányérzetem mindig is megvolt.

 

Schmidt András

Schmidt András

Az én történetem

Így kezdődött

Az ActionCOACH engem leginkább a rendszerszemléletével fogott meg, azaz, az üzleti megoldások rendszerszintű tárházával és az első osztályú mentoring módszertanával – amely talán a leggazdagabb jelenleg a világban.

Az ActionCOACH mentorai nem a magasröptű magányos sasok kategóriája, hanem a földön járó dolgos csapattagok. A csapat a vállalkozóval együtt alkatrészenként rakja össze az új üzleti ismeret és gondolkodás stabil vázrendszerét, átprogramozza a vállalkozói felfogást, annak érdekében, hogy a vállalkozó a cégét nyereségessé, és a saját szemszögéből pedig önjáróvá tehesse.

Rólam, illetve cégemről, melynek keretében az üzleti coaching szolgáltatást nyújtom, bővebben itt olvashatsz.

Üzleti coaching

Egy új szakma, egy új iparág

Azon kis- és középvállalatok tulajdonosai, akik nyitottak a változásra, készek az új ismeretek befogadására és ami a legfontosabb: soha sem elégszenek meg a középszerűséggel vagy a félmegoldásokkal.

Ügyfeleink azok a vállalkozók, akik olyan eredményeket akarnak elérni, amelyekre büszkék lehetnek a világ előtt. Egy vállalkozás továbbfejlesztéséhez szükséges, de nem elégséges feltétel az általános üzleti ismeretbővítés. Mi konkrét, mérhető és értékelhető megoldási javaslatokat adunk konkrét problémákra. Megközelítésünk stratégia-alapú, olvass erről többet itt.

Amire esküszünk

Egyetlen olimpiai bajnok sem lenne aranyérmes, ha nem lenne mellette a személyi edzője, aki irányítja a versenyzőt az egyéniségére és a sportágára szabott programmal.

Találkozott már valaki csoportos zongoraoktatással?

Mentoring és coaching programunk azért hatékony, mert a vállalkozó személyére és cégére szabottan alakítjuk ki. Az együttműködő ügyfél a program végére magabiztosan és sikeresen fogja működtetni az új üzleti reflexeit, ahogy a bajnok a saját reflexeit, amikor a döntőben megnyeri a csatát, vagy, ahogy a zongoraművész a kezének a reflexeit, amikor a billentyűkön bemutatja játékát.