ActionCOACH Magyarország

Profit növelés garanciával

ActionCOACH Magyarország

Profit növelés garanciával

VF webinárium

ActionCOACH Magyarország

Cégépítő Nap Női Vállalkozóknak

Cégépítő Nap ősszel újra!

ActionCOACH Magyarország

Profit növelés garanciával

Tudástár

ActionCOACH Magyarország

 

Profit növelés garanciával

podcast

MINDIG TÖBBET, MINDIG KEVESEBBEL

Üzletfejlesztés vállalkozásodban a maximális profit elérésére

Vállalkozásod jövedelmezőségének fejlesztése a kulcs, ezt a világon egyedülálló módon megtérülési garanciával támogatjuk. Szeretnéd, hogy több legyen a profit és rendszered is jól működjön? 1993 óta folyamatosan tökéletesített üzletfejlesztési szolgáltatásaink a Te céged számára is eredményt hoznak. A világ több, mint 80 országában bizonyított eszközeinket a Te vállalkozásod sikerének szolgálatába állítjuk.

országban támogatunk vállalkozókat

szakértőnk dolgozik a világban

A franchise indulása óta eltelt nem egész három évtized alatt nyolcvannál több országban segítjük már a vállalkozók tevékenységét. Ez az egyedülálló nemzetközi háttér hatalmas erőforrást jelent. A különböző országokban dolgozó kollégáinkon keresztül szinte minden iparágban rendelkezünk tapasztalatokkal.

PÉNZÜGYI KOCKÁZAT NÉLKÜL

Üzletfejlesztés vállalkozásod helyzetére szabva

 

A céged nem hasonlít egyetlen más vállalkozáshoz sem. Egyedi megoldások, egyedi lehetőségek jellemzik. Arra van szükséged, hogy az üzletfejlesztés folyamata is egyedi legyen. Eszköztárunkból a Hozzád leginkább illeszkedő megoldásokat alkalmazzuk, melyek hosszú távon biztosítják a profit növekedését vállalkozásod számára.

A valódi üzletfejlesztést az eredményei igazolják. Szerződésben vállaljuk, hogy a szolgáltatásunk ára megtérül a számodra, kitermeljük azt, amibe kerülünk. A velünk való közös munka tehát nem jár anyagi kockázattal. A hazai piacon egyedülálló garanciavállalási feltételeinkről bővebben is olvashatsz ide kattintva.

Testreszabott megoldásaink révén vállalkozásod tartós növekedési pályára áll majd. De együttműködésünk hatása nem csak a növekvő üzleti eredményekben mutatkozik majd meg. Hatékony működési rendszer kialakításával biztosítjuk azt is, hogy a korábbinál több szabadidőd maradjon. Több időt tölthetsz szeretteiddel, velük közösen élvezheted majd munkád gyümölcsét.

 

Neked milyen kihívásaid vannak?

Kérjük nézz rá kérdőívünkre és jelöld meg, számodra melyek a legnagyobb kihívások.

A válaszok alalkulásáról folyamatosan tájékoztatunk, így láthatod majd, vállalkozó társaid nehézségei azonosak-e a tieddel vagy más megoldandó kérdéseik vannak.

Együtt könnyebb

ÜZLETI TUDÁS ÁTADÁS

TUDATOS MŰKÖDÉS MEGTEREMTÉSE

PROFIT FEJLESZTÉS

HATÉKONYSÁG NÖVELÉS

ÖNJÁRÓ VÁLLALKOZÁS KIALAKÍTÁSA

IDŐGAZDÁLKODÁS JAVÍTÁSA

FENNTARTHATÓ NÖVEKEDÉS MEGALAPOZÁSA

PASSZÍV JÖVEDELEM BIZTOSÍTÁSA

GENERÁCIÓVÁLTÁS TÁMOGATÁSA

Egy vállalkozás összetett rendszer, amelyben minden részterület működése szoros kölcsönhatásban áll a többivel. Módszertanunk középpontjában a vállalkozások egésze van. Kiragadott részterületek helyett a rendszer elemeinek párhuzamos fejlesztésére fókuszálunk.

SZOLGÁLTATÁSOK

Amiben számíthatsz ránk

Abban támogatunk, hogy felszabadítsd a gondolkodásodat. Közösen új perspektívát, új energiát teremtünk, hogy úrrá legyél a kihívásaidon.

Vezetőnek lenni mindig a döntés magányosságával jár, de ha velünk dolgozol, már közösen gondoljuk végig hogyan érdemes tovább haladni. Ott vagyunk Veled a döntések megvalósításában is. Meghallgatjuk, amit gondolsz, megbeszéljük Veled, amit tehetsz és együtt találjuk meg a céljaid eléréséhez vezető utat.

Üzletfejlesztési megoldásainkat minden esetben vállalkozásod helyzetéhez és céljaihoz igazítjuk. Fő célunk a profit növelése. Diagnosztikai eszközeink révén hatékonyan tárjuk fel a céged előtt álló kihívásokat. Cég- és piacépítő napjainkon betekintést nyerhetsz módszertani megoldásainkba. ProfitCLUB rendszerünk üzleti kapcsolataid fejlesztésében is segíti munkádat. Mentoring programunk biztos eredményt hoz Számodra.

SIKERINDEX

Eszközeink segítségével feltárjuk a céged előtt álló fejlődési lehetőségeket.

l

CÉG-ÉS PIACÉPÍTŐ NAPOK

Programjainkon jól használható fejlesztési megoldásokat sajátíthatsz el.

PROFITCLUB

Klub rendezvényeinken a tudás megszerzése mellett kapcsolataidat is építheted.

MENTORING

Vállalkozásod
teljes körű fejlesztése
garantált megtérüléssel.

Küldetésünk szerint a világ fejlődését támogatjuk az üzleti tudás átadása révén. Módszerünk szerint nem mi oldunk meg egy adott problémát, hanem téged teszünk képessé erre. A programjainkon tanultak Nálad maradnak, a módszerek és eszközök hosszú távon használhatók később vállalkozásodban üzleti tevékenységed során.

KEDVEZŐ ÉRTÉKELÉS

Ügyfeleink elégedettek velünk

Az ActionCOACH a WorkBuzz független piackutató intézetet kérte fel a szokásos éves Nemzetközi Ügyfél-elégedettségi felmérés elvégzésére. Az adatokat 2020 augusztus és szeptember időszakban vették fel.

Ebben az évben 590 ügyfelünk erősítette meg véleményével az ActionCOACH ”világelső” státuszát a kutatás során.

A legfontosabb megállapításokkal a megkérdezettek alábbi százaléka értett egyet: 

%

ÜZLETFEJLESZTÉSI MÓDSZEREINK HATÉKONYAK

%

AJÁNLANÁ SZOLGÁLTATÁSAINKAT MÁSOKNAK

%

SZOLGÁLTATÁSUNK MEGTÉRÜLŐ BERUHÁZÁS

Alapelvünk az elszámoltathatóság, tevékenységünkért vállaljuk a felelősséget. Mentoring programunkban pedig azt vállaljuk szerződésben, hogy a számunkra kifizetett díj a vállalkozásod eredményében megtérül.*

Megkérdeztük azt is, hogy ügyfeleink miben érezték leginkább a velünk való együttműködés kedvező hatásait.

A válaszadók közül legtöbben a következőket jelölték meg:

 

  • Javult a munka és a magánélet aránya 84% 84%
  • Jelentősen növekedett az árbevétel 75% 75%

Összességében a válaszadók közül

97%

szerint pozitív volt az ActionCOACH hatása a vállalkozásukra!

Miért ne lehetnél TE is egy elégedett ügyfelünk?

A 2022-es év a vállalkozások többségének ismét  nehezedő körülményeket és csökkenő jövedelmet hozott. Legyél ott azok között, akik hamarabb kezdik meg a kilábalást a nehéz helyzetből!

ELÉGEDETLEN VAGY A JÖVEDELEMZŐSÉGGEL?

A vállalkozók számára a profit növelése a legnagyobb kihívás. De egyáltalán nem lehetetlen megfelelni ennek.

Együttműködésünk során a jól bevált 5 utas módszerünk segítségével biztos alapra helyezzük profitod jövőbeli folyamatos növelését.

Olyan gyakorlatban jól használható eszközrendszert adunk a kezedbe, melynek alkalmazásával valóra válthatod célkitűzéseidet.

FEJLESZTENÉD VÁLLALKOZÁSOD HATÉKONYSÁGÁT?

Közhelyes, de igaz: minden rendszerben vannak tartalékok. Sokszor azért nem sikerül ezeket felszínre hozni, mert az ebben dolgozók számára a megszokás és alig észrevehetővé teszi ezeket.

Külső támogatóként olyan kérdéseket teszünk fel neked, amelyek segítenek feltárni a ki nem használt erőforrásokat. Objektítv, szakmai megközelítésünk lehetőség ad neked arra, hogy másképpen nézz rá a vállalkozásodra.

Szisztematizálási megoldásaink révén képes leszel a vállalkozásodban rejlő értékekket magasabb szinten hasznosítani.

TÖBBET VÁRSZ A CSAPATODTÓL?

Gondolkodtál már rajta, hogy munkatársaid mennyire vannak tisztában a vállalkozásodban betöltött szerepükkel?

Mindeig rendszerekben, folyamatokban gondolkozunk, a szerepköröket a vállalkozás igényei alapján segítünk kialakítani. Támogatjuk az önálló munkavégzést, ehhez megfelelő háttérbázist és persze ellenőrző eszközöket is elsajátíthatsz tőlünk a közös munka során.

Az önjáróan működő vállalkozás alapfeltétele a csapat megfelelő működése, ennek kiépítéséhez ajámljuk számodra közel 30 éves tapasztalatainkat.

KIFOGYTÁL AZ ÖTLETEKBŐL?

Szinte minden vállalkozó magányos, a felelősség egyedül a Te vállaldat nyomja. Együttműködésünk esetén üzleti mentorod mindig a rendelkezésedre áll. Részt veszünk a közös gondolkodásban, tapasztalataink révén támogatni tudunk az irányok kialakításában és segítségünkkel könnyen tartani is tudod azt.

NEM JUT SEMMIRE SEM IDŐD?

Többet dolgozol egy héten, mint 40 óra? Ha igen, itt az ideje elgondolkodni azon, hogy napjaid során mennyit foglalkozol vállalkozásod stratégiai irányításával és ezzel szemben mennyi időd megy el a napi feladatokra.

A csapat hatékony működésének kialakításával egy időben a Te elfoglaltságaid is átalakulnak majd. Segítünk kialakítani azt a rendszert, melynek segítségével a jövőben a vállalkozásodon tudj dolgozni és ne a vállalkozásodban.

Üzletfejlesztői csapatunk

Szilágyi László

Szilágyi László

Mester licenc tulajdonos, üzleti coach

Batke Krisztina

Batke Krisztina

üzleti coach

Eszik Zoltán dr.

Eszik Zoltán dr.

üzleti coach

Kovács Imre

Kovács Imre

üzleti coach

Schmidtné dr. Németh Mária

Schmidtné dr. Németh Mária

üzleti coach

Schmidt András

Schmidt András

üzleti coach


*Nem minősül ajánlattételnek. Részletes garanciavállalási feltételeinket ügyfeleinkkel megkötött szerződéseink tartalmazzák.

Irodánk címe:

1095 Budapest Boráros tér 7. III. lh. 4. emelet 8.

+36309484541

info@actioncoach.hu