Franchise – Egyedülálló üzleti lehetőség,

amely alacsony volumenű, magas haszonkulcsú profitot biztosít

Egy vállalkozás működtetése akár könnyű is lehet. És egyszerű. És nyereséges. Ez az egyik legjobb módja annak, hogy olyan bevételt generálj, amely nagyszerű életmódot biztosít Neked és a családodnak.

Számos oka van annak, hogy világszerte már több mint 1200-an döntöttek úgy, hogy ActionCOACH franchise partnerré válnak. Valójában attól függően, hogy mi az, amit el szeretnél érni, ez az üzleti lehetőség mindenkinek mást jelenthet.

 

A lehetőség mérlegeléséhez 10 fontos tudnivaló az ActionCOACH-ról:

  1. Világelső az üzleti coaching területén:

Világszerte vezető szerepet töltünk be az üzleti és vezetői coaching területén, és mi voltunk az első üzleti coaching szervezet, amely franchise rendszerben kezdett el működni.

  1. Bevált rendszer 27 éve a piacon:

Rendszereinket teszteltük és beváltak. Közel háromévtizede segítjük a vállalkozókat jobb eredmények eléréséhez..

  1. A hálózatunk mérete:

Nagy formátumú franchise hálózat vagyunk, több mint 1200 üzletfejlesztővel, több mint 80 országban – és egyre csak növekszünk. Üzleti coachaink havonta több tízezer vállalkozásnak nyújtanak segítséget.

  1. Szolgáltatások széles választéka:

Bár fő szolgáltatásunk az egyéni coaching, számos olyan szolgáltatást kínálunk, amelyek a kis- és középvállalkozásoknak nyújtanak segítséget a pénzügyek, a marketing, az értékesítés és a csapatépítés terén. Emellett franchise partnereink többféle bevételi forrással rendelkeznek a hosszú távú nyereségesség érdekében.

  1. Márka pozíció:

ActionCOACH nem csak az üzleti coaching közösség vezetője, hanem folyamatosan bővítjük tevékenységeinket például olyan kezdeményezésekkel, mint a „Coaching for a Cause” (Pro Bono Coaching), amely világszerte ingyenes coachingot biztosít nonprofit szervezeteknek.

  1. Sikeres franchise partnerek (19. pont):

Míg sok franchise hálózat ódzkodik a potenciális bevételek nyilvánosságra hozatalától, mi a 19. pontot, az úgynevezett „Kereseti igényt”-et felvettük a Franchise Közzétételi Dokumentumba. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy coachaink lényegesen magasabb jövedelemre tesznek szert más coaching cégekhez és független coachokhoz képest.

  1. Boldog franchise partnerek:

A Franchise Business Review egymás után a legjobb 50 franchise vállalkozás közé sorolt minket a franchise-ügynökségek elégedettségi szintje alapján a rendszerünkön belül.

  1. Elragadtatott ügyfelek:

Hetente átlagosan 15 000 vállalkozást coacholunk, és az üzleti ügyfelek, akikkel együtt dolgozunk, el vannak ragadtatva az általunk elért eredmények miatt.

  1. Nagy dicséret:

Az ActionCOACH-ot független szervezetek rendszeresen az iparág vezetőjeként ismerik el, és minden évben helyet kap az Entrepreneurs Magazine Top 500 Franchis rangsorában.

  1. További elismerés:

Az ActionCOACH-ot a Global Gurus, a Global Franchise Awards és a Forbes is elismerte, mint az üzleti coaching területén vezető szerepet betöltő céget.

Vállalkozás tulajdonosa vagy?

Üzleti coach szeretnél lenni?

Jó helyen jársz!

Ha érdekel a lehetőség, lépj velünk kapcsolatba!

Az igazi üzletek egy jó beszélgetéssel kezdődnek.

BLOG
Franchise banner
Podcast